DOĞU RERİNÇEK ÇORLU’YA GELİYOR

DOĞU RERİNÇEK ÇORLU’YA GELİYOR

İşçi Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı görevine atanan Mehmet Ali Esmer Yaptığı basın toplantısında; “ Bilindiği gibi Tayyip Erdoğan ve Fetullah Gülenlerin temsil ettiği rejim, derin bir krize yuvarlanmaktadır. Borçlanma ekonomisini sürdürme olanakları bulunmamaktadır. ”Açılım” adı verdikleri Türkiye’yi bölme girişimi, bölge ve ülke koşullarında çıkmaza girmiştir.

Emperyalist merkezlerin tavrı da merak konusudur. Türkiye’nin zorunluluklarını anlayacaklar mı yoksa AKP iktidarına dayatmalarını ağırlaştıracaklar mı? Onların önlerindeki sorun budur.
Sıcak para komisyoncuların inadı ile sanayicilerin talepleri arasındaki çatışma AKP iktidarını bölecektir. Önümüzdeki süreç AKP iktidarının yıkılış sürecidir. Sıcak para ekonomisinin iflası, AKP nin iflasıdır. Artık bu iflası önleme olanakları kalmamıştır.
Türkiye , Büyük Çözümün eşiğine gelmiştir. Büyük Çözüm, “Yeni Türkiye” adını verdikleri Cumhuriyeti yıkma girişiminin bozguna uğratılması, vatan bütünlüğünün sağlanması ve Atatürk devriminin tamamlanması.

Bizler, bağımsız, demokratik, çağdaş Türkiye için Milletin Hükümetini kurma sorumluluğunu paylaşıyoruz. Milletimizin iktidar mücadelesine önderlik edecek siyasal örgütlenme sorununu çözmek günümüzün öncelikli görevidir. Genel seçim sürecine girdik. Görev yakıcıdır, ertelenmez.1876, 1908, 1920 devrimlerinden bu günlere uzanan Türk Devriminin Halkçı, Milliyetçi ve Devrimci birikimini bugün farklı parti ve örgütlenmelerde yer alıyor.

Bu bağlamda Sayın Genel Başkanımız Doğu Perinçek Trakya’da bir dizi konferans vermek üzere bölgemizde bulunacaktır.

Trakya programı;

16 Kasım Pazar Günü saat 12:00 de Köşk düğün Salonu Keşan’da, 16 Kasım Pazar saat 16:00 Elit Balo Düğün Salonu Edirne’de, 17 Kasım pazartesi saat 14:00 Nisan Düğün Salonu Lüleburgaz’da, 16 Kasım Pazartesi saat 18:00 Rakkas Düğün Salonu Kırklareli’de ve 18 Kasım Salı günü saat 19:00’da Çorlu Belediye düğün salonunda konferanslar verilecektir.

Çorlu programı;

İşçi Partisi genel Başkanı Doğu Perinçek saat 10:00’da Tekirdağ’mızın güzide basın mensuplarıyla bir toplantılı kahvaltı yapacaktır. Saat 15:00’te Tekirdağ’ın önde gelen öncüleriyle bir toplantı gerçekleştirecek Daha sonra ise akşam 19:00’da Çorlu Belediye Düğün salonunda Tekirdağlı yurttaşlarla buluşacaktır. Akşam olacak konferansa tüm Tekirdağlı yurttaşlarımızı davet ediyoruz. Çorlu İşçi Partisi İlçe Yönetiminde, Tekirdağ İşçi Partisi İl Örgütümüzün 03.11.2014 tarih ve 67 sayılı kararınca değişiklik yapılmıştır. Buna göre ; Yönetim kurulu: Mehmet Ali Esmer (Başkan), Zeki Tarakçı (Sekreter), Songül Çelik (Sayman), Ata Irmak Kuruçay (Üye), Anıl eren (Üye) Çorlu İşçi Partisi ilçe binasında yapılan basın toplantısına İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan da katıldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım




Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04