ENİS SÜLÜN İŞTRAK ONURSAL BAŞKANI OLDU

ENİS SÜLÜN İŞTRAK ONURSAL BAŞKANI OLDU

Gecede Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (Çorlu TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Enis Sülün`e plaket veren İŞTRAK Başkanı Hakan Abay, Sülün`ün İŞTRAK`ın onursal başkanı olduğunu söyledi.

İŞTRAK`ın ev sahipliğinde Piknik Restoran`da düzenlenen yemeğe Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün, İŞTRAK Başkanı Hakan Abay ve İŞTRAK Yöneticileri ile üyeleri katıldılar. Yemekte konuşma yapan İŞTRAK Başkanı Hakan Abay: “Derneğimizin kuruluş aşamasında da kurulduktan sonra yaptığımız çalışmalarda da Çorlu TSO Başkanımız Enis Sülün bizlere yol gösterici oldu. Engin tecrübesini bizlerle paylaştı. Derneğimize bu zamana kadar sağlamış olduğu katkıları bundan sonra da devam ettireceğine ve bizlerle bilgi birikimini paylaşarak aydınlatıcı olacağına inanıyoruz. İŞTRAK olarak elde ettiği deneyimleri bizlerle paylaşmaktan çekinmeyen Enis Sülün`e teşekkür plaketi takdim etmek istedik. Kendisi bundan böyle İŞTRAK`ın onursal başkanıdır. Enis Sülün`e tüm üyelerimizin ve basın mensuplarının önünde bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Ortak paydalarının Çorlu olduğunu ve Çorlu ortak noktasında buluştuklarını ifade eden Çrolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün ise: “Çorlu`nun yararına olacak olan her türlü çalışmanın içerisinde yer almaya hazırım. Sizler gibi genç işadamlarının bir araya gelerek oluşturdukları İŞTRAK derneğini başarılı çalışmalarından ötürü kutluyorum. Bundan sonra bizlere gençlere yol gösterici olmak, yaptıkları faaliyetleri desteklemek kalıyor. Çorlu`nun menfaatleri doğrultusunda yapacağınız çalışmalarda her zaman yanınızda olmaya, katkı sunmaya ve sizleri desteklemeye hazırım” diye konuştu. Konuşmaların ardından İŞTRAK Başkanı Hakan Abay günün anısına Çorlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Enis Sülün`e plaket takdim etti.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04