ÇORLU’DA İLK VE TEK TAŞ KONAK AÇILDI

ÇORLU’DA İLK VE TEK TAŞ KONAK AÇILDI

Çorlu’nun İstanbul girişinde yer alan ve işletmeciliğini Nilgün Pehlivanoğlu ile Eda Gürgen’in yaptığı Taş Konak Restoran düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. Taş Konak bölgede ilk ve tek olma özelliğini taşıyor.

Çorlu’nun İstanbul girişinde Oto Center arkasında yer alan Taş Konak Restoran düzenlenen görkemli bir törenle açıldı. İşletmeciliğini Nilgün Pehlivanoğlu ve Eda Gürgen’in yaptığı şarap evi konseptinde ve Steak Restaurant olarak tasarlanan Taş Konak 3 katlı kapalı alanı ve bahçeli mekanıyla Çorlu başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden gelecek konuklarına hizmet vermeye başladı.

Taş Konak Restoran’ın açılışına Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları SerhadÇatalkaya ve Kemalettin Avcı, İlçe Emniyet Müdür Vekili İzzet Ersoy, Sosyal Güvenlik Merkezi Çorlu Şube Müdürü Remzi Altındağ, TEKSİF Sendikası Çorlu Şube Başkanı Gültekin Bozan, TAGİD Basın Danışmanı ve Yönetim Kurulu üyesi Selahattin Er, TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda işadamı ve Çorlu’nun tanınmış simaları katıldı.

Açılış kurdelesini kesen Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı SerhadÇatalkaya; “Çorlu’da bu tarz mekanların açılması çok güzel. Çok güzel olmuş, en ince ayrıntıya kadar düşünülmüş. Çorlu’da böyle bir konseptte başka bir yer yok. Çorlu’ya hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. Taş Konak Restoran bonfilenin eşsiz lezzetini müşterileriyle buluşturuyor. Hafta içi ve hafta sonu tabak ve serpme kahvaltı, geniş şarap menüsü ve herkese hitap edecek tarzda alkol seçenekleri ile 1 dönümlük arazi üzerinde yer alan Taş Konak Restoran hizmete girdi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04