ÇORLU VE ERGENE DE ZAFER COŞKUSU

ÇORLU VE ERGENE DE ZAFER COŞKUSU

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinlikler, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Kaymakamlık, 5. Kolordu Komutanlığı ve Çorlu Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na konulmasının ardından tebrik at töreni için Kaymakamlık binasına geçildi. Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen törende Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ve Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan; resmi kurum, askeri erkân, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcilerinin tebriklerini kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programı Omurtak Caddesi’nde yapılan etkinlikler ile devam etti. Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu ile Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, tören aracı ile halkı ve tören kıtalarını selamladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve şiirlerin okunmasının ardından Çorlu Belediyesi Halk Oyunları Ekibi halk oyunları gösterisi sergiledi. Halkın büyük bir ilgi ve katılım gösterdiği Zafer Bayramı etkinlikleri askeri bandonun çaldığı askeri marşlar eşliğinde yapılan geçit töreni ile son bulurken tören sonrası Çorlu Belediyesi giriş fuaye alanında günün anısına düzenlenen fotoğraf sergisi ziyaret edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri Askeri Bando’nun Cumhuriyet Parkı’nda vereceği halk konseri ile devam etti.. Çorlu Belediyesi ile 5. Kolordu Komutanlığı’nın işbirliğiyle düzenlenen Askeri Bando Konseri, 30 Ağustos 2014 Cumartesi günü saat 20:30’da Cumhuriyet Parkı etkinlik alanında gerçekleşti

ERGENE`DE ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Tüm yurtta olduğu gibi Ergene İlçesinde de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. Çelenk sunumu ile başlayan törenler Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak`ın tebrikleri kabulü ve düzenlenen törenle devam etti.
Marmaracık Mahallesinde Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Garnizon Komutanı Hava Savunma Binbaşı Halil Gökdemir ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından Atatürk anıtına çelenk sunuldu. Protokol üyeleri, Siyasi Parti başkanları ve siyasi parti temsilcilerinin hazır bulunduğu çelenk sunma töreninin ardından Ergene Kaymakamlığına geçildi. Burada Garnizon Komutanı ve Ergene Belediye Başkanı ile birlikte tebrikleri kabul eden Kaymakam Kızıltoprak protokol üyeleri ile birlikte tören alanına geçti. Zafer Bayramı kutlamalarına vatandaşların yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmazken protokol üyelerinin oturması için hazırlanan tribün dikkatlerden kaçmadı.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak beraberinde ki Garnizon Komutanı Hava Savunma Binbaşı Halil Gökdemir ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile halkın ve protokol üyelerinin bayramını kutlarken tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra Hava Savunma Üsteğmen günün anlam ve önemine belirten konuşma gerçekleştirdi. Okul öğrencileri tarafından şiirlerin okunduğu 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerinde halk oyunları gösterisi vatandaşlar ve protokol üyeleri tarafından ilgi ile izlendi. Askerlerin ve askeri araçların geçiş töreni ise vatandaşlarca ayakta alkışlanırken 30 Ağustos Zafer Bayramı törenleri Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak`ın katılımlarından dolayı protokol üyelerine teşekkürü ile son buldu. Düzenlenen törende Ergene protokolü tam kadro hazır bulundu.

Haber: Abdurrahim Yıldırım


Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04