ÇORLU DA UYUŞTURUCU İSYANI

ÇORLU DA UYUŞTURUCU İSYANI

Çorlu’da Çobançeşme Mahallesi Altınay Sokak üzerinde bulunan park alanı uyuşturucu içenlerin mekanı haline geldi. Kova tabir edilen pet şişelerinin sayısının oldukça fazla olduğu ve defalarca kez durumu yetkililere bildirdiklerini belirten çevre sakinleri; “Günün her saati burada uyuşturucu içiliyor. Evimizden çıkmaya korkar olduk” diye konuştular. Türkiye’de son dönemde artan uyuşturucu kullanımı Çorlu’da da vatandaşları huzursuz etmeye başladı. Çobançeşme Mahallesi Altınay Sokak üzerinde bulunan park alanının uyuşturucu içme mekanı haline gelmesine tepki gösteren çevre sakinleri yetkililere seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Mahalle sakinlerinin evlerinden çıkmaya korkar oldukları park, günün her saatinde uyuşturucu kullananların mekanı haline geldiği iddia edilirken park içerisinde bulunan kova tabir edilen pet şişelerinin sayısının oldukça fazla olması da dikkat çekiyor.

Parkta Çalı İçerisinde Uyuşturucu İçiyorlar!

Çorlu’da da artan uyuşturucu kullanımı nedeniyle rahatsızlık duyan vatandaşlar, sorunlarını yetkililere duyurmaya çalışıyorlar. Çobançeşme Mahallesi Altınay Sokak üzerinde bulunan parkta günün her saati içilen uyuşturucu nedeniyle huzursuzluk duyduklarını ifade eden çevre sakinleri; “Parka gelen giden eksik olmuyor. Ancak uyuşturucu kullananlar gelip gidiyor. Aileler gelemiyor. Parkın içerisindeki yeşil çalılıklar arasına saklanan uyuşturucu bağımlıları çalının arasında uyuşturucu içiyor. Her yere haber veriyoruz, ihbarda bulunuyoruz ancak bir çözüme kavuşmuyor” diye konuştular.

Okullar Açıldığında Tehlike Daha da Büyüyecek!

Park alanında yer alan süs bitkilerinin madde bağımlılarının kamufle olarak uyuşturucu kullanmaları için adeta biçilmiş kaftan olduğunu kaydeden vatandaşlar: “Madde kullanan şahıslar burada gizlenip uyuşturucu kullanıyorlar. Kimi zaman da bunu ulu orta yapmaktan çekinmiyorlar. Madde bağımlılarının uyuşturucu kullanmak için tercih ettikleri yerin bir tarafında çocuk parkı yaklaşık 100 metre uzağında ise okul bulunuyor. Okulların açılması ile hem bizleri hem de gençleri daha büyük bir tehlike bekliyor. Yetkililerden bu konuya duyarlı yaklaşmalarını ve gerekli önlemi almalarını istiyoruz” dediler.

Parkta Oturmak İstiyoruz!

Park alanının bu tür bir hale gelmesine üzüldüklerini belirten çevre sakinleri; “Akşam olunca evimizden çıkıp parkta oturmak istiyoruz ancak korkudan parka yaklaşamıyoruz bile. Park içerisinde yürümekte zorluk çeken şahıslar oluyor. Uyuşturucu kullanımından dolayı kendini kaybetmiş olan şahıslar bulunuyor. Bunların önüne geçilmesini istiyoruz. Hem Çorlu Belediyesi hem de Çorlu Emniyeti burayla ilgili çözüm üretmesi gerekiyor. Çevre sakinleri olarak çok rahatsızız, evimizden çıkmaya korkar olduk. Yetkililerin harekete geçmesini ve burası için bir şeyler yapmasını istiyoruz” şeklinde konuştular.

Evimizden Çıkmaya Korkuyoruz!

Mahalle sakinleri yaşananlara ve ilgisizliğe isyan ederek “Evimizden çıkmaya korkuyoruz” diyen çevre sakinleri; “1 ay gibi az bir süre sonra okullar açılacak. O zaman burasının ne kadar tehlikeli olabileceğini düşünün. Bir yanda okulda okuyan öğrenciler hemen karşısında uyuşturucu içen şahıslar olacak. Buranın uyuşturucu kullananlardan temizlenmesini istiyoruz. Tekirdağ Valiliğine, Çorlu Kaymakamlığına ve Çorlu Belediyesi’ne ve Çorlu Emniyetine sesimize kulak vermelerini istiyor ve sorunumuza çare bulmalarını talep ediyoruz” diye konuştular.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00