MİSİNLİ TAMAM SIRA ERGENE DE

MİSİNLİ TAMAM SIRA ERGENE DE

Çorlu’dan ayrılan belde, köy ve mahallelerin birleştirilmesi ile oluşturulan Tekirdağ’ın yeni ilçesi Ergene`de, Misinli Belediye Başkanlığı görevini 3 dönemdir yürüten Ziyamettin Yaman Adalet ve Kalkınma Partisi`den (AK Parti) belediye başkanlığına aday adayılığını “Misinli tamam, sıra Ergene’de” sloganı ile büyük bir kalabalığın katılımı ile açıkladı.

Misinli Belde Belediyesi`nin AK Partili belediye başkanı Ziyamettin Yaman, partisinin Ergene İlçe Teşkilatı`nda yaptığı basın açıklamasıyla AK Parti`den Ergene Belediye Başkan aday adayı olduğunu resmen açıkladı. Ak Partinin diğer Ergene Belediye Başkan aday adayı Ömer Şakar’la birlikte balkondan halkı selamlayan Ziyamettin Yaman “3 dönemdir tecrübelerimi Ergene İlçemizde devam ettirmek istiyorum” dedi.

Parti binasında yaptığı kısa konuşmanın ardından bina önünde bekleyen partililerine hitaben bir konuşma gerçekleştiren Ziyamettin Yaman: “Ölümünün 75. Yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ü rahmet ve minnetle anarak sözlerime başlamak istiyorum. Çıktığım bu hizmet yarışında ne kadar minnet duysam azdır. Kepirtepe Eğitim Enstitüsü mezunuyum. Çeşitli şehirlerde öğretmenlik ve idarecilik yaptıktan sonra Pınarhisar ve Lüleburgaz`da Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevlerinde bulundum. 1999 yılında Misinli`den kurucu başkan oldum. 2004 yılında 2. Kez belediye başkanı seçildim. 2007 yılında AK Parti`ye katıldım. 2009 yılında AK Parti`den Misinli Belediye Başkanı seçildim. Bilgi birikimi ve tecrübeme güveniyorum. Bunu Ergene için kullanmak istiyorum. Aileden aldığım terbiye, statü cinsiyet, ırk, ayrımı yapmadan hizmet vermeyi gerektiriyor. Daha önce de hiçbir ayrım yapmadan hizmet verdim. Misinli`de yaşayan insanlar buna şahittir dilediğiniz zaman dilediğiniz kişiye sorabilirsiniz” dedi.

Yaman: “Ergene İlçesi yeni bir ilçe ve yeni birçok projeye ihtiyacı olacak. Çevre, ulaşım, sağlık, eğitim, ibadet başta olmak üzere pek çok proje hazırlayacağız ve hayata geçireceğiz. AK Parti yerel yönetimlerde başarılı bir parti. Bunları yapmak için AK Partili başkana ve AK Partili yöneticilere ihtiyaç var. Bizim için kişi değil hizmet ve parti önemli. Hizmeti en iyi yapan parti de AK Parti” diye konuştu.

Ziyamettin Yaman açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ergene Nehri`nin temizlenmesi konusunda Sayın Başbakanımıza gittik. Başbakanımız bakanlarımızdan Erdoğan Bayraktar, Nihat Ergün ve Veysel Eroğlu`na Ergene`nin 2015 yılı sonuna kadar temizlenmesi talimatını verdi. Ergene`nin 2015 yılı sonuna kadar çocuklarımızın balık tutacağı yer olmasının sağlanması yönünde talimatlar verdi. Biliyorsunuz Başbakanımız bir proje hazırladığı zaman, bir şey söylediği zaman yapar. Bu konuda kesin talimat var. 2015 sonunda Ergene çocuklarımızın balık tutacağı bir yer olacak. İnsana değer vererek, fikirlerini alarak, dualarınızla AK Parti Ergene İlçe Belediye Başkanlığına aday adaylığımı açıklıyorum.”Ziyamettin Yaman Ergene seninle gurur duyuyor sloganları arasında açıklamasını tamamladı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım




Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04