HAYALLERİMİZDE ÇOK PROJELERİMİZDE

HAYALLERİMİZDE ÇOK PROJELERİMİZDE

Tekirdağ?ın en temiz sahil beldelerinden birisi olan ve Trakya bölgesinin ilk ve tek evsel atık arıtma tesisine sahip olan Sultanköy Belediyesinde çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Ersin Çolpan; ?Sadece hayal edip oturmuyoruz. Hayallerimiz ne kadar çoksa projelerimizde o kadar çoktur. Gelecek nesillerimiz için en iyi hizmetleri ve projelerimzi ortaya koyuyoruz? dedi.

Sultanköy?de, yol yapım çalışmaları devam ediyor!
Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, yaptığı yazılı açıklamada, belediye olarak yol yapım çalışmalarında önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini belirtti. Yol yapım çalışmalarının hava şartları paralelinde ilerlediğini ifade eden Çolpan, şunları kaydetti : “Yol çalışmalarımızın da bir tanesi olan yol çalışmalarımız şu anda Akıncılar sokakta devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, teknik olarak yol şartlarının en uygun olabilecek sistemi yollarımızda uyguluyor. Çalışmalarımız Ceylan Sokak, Medeni Sokak, Selanik Caddesi, Kocaçınar Sokak, Oruçgazi Sokak ve Akıncı Sokakta tüm hızıyla devam ediyor.”Sultanköy?de yaşayanlara en iyi hizmeti sunmak için çalışmalar sürdürdüklerini ifade eden Çolpan, ” Beldemize ve insanımıza olan hizmet aşkımız o kadar büyük ki, gelecek nesillerimiz için hayallerimiz o kadar çok ki, durmadan, bıkmadan, usanmadan çalışmaya, hizmet yapmaya devam ediyoruz, edeceğiz. Daha hayallerimiz çok, projelerimiz çok, kimsenin kimseye üstünlüğü olmadığını biliyoruz. Tek amacımız vatandaşlarımızı en iyi koşullarda yaşatmak ve marka bir Sultanköy inşa etmektir” ifadelerine yer verdi.

Çınaraltı Bölgesindeki İçme Suyu Hattında Yenileme Çalışması
Sultanköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını devam ederken, yaptığı çalışmalarla vatandaşın gönlünü kazanmaya da devam ediyor.Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan içme suyu hattına verdikleri önemi vurgularken, şimdiden yaptığımız çalışmalarla bugünden geleceğe ışık tutuyoruz dedi. Ve İçme Suları çalışmalarında şu konulara değindi. Başkan Çolpan; ?Sultanköy?de yaşayan vatandaşlarımızın sağlığı bizim için önemlidir. İç suyumuzu periyodik olarak kimyasal ve mikrobiyolojik analizlerle denetim altında kontrol ediyoruz. İçme suyunun kaliteli teminine verdiğimiz önem kadar kesintisiz olmasına da özen gösteriyoruz. Çınaraltı bölgemizin uzun erişimli su ihtiyacını karşılamaya yönelik yaptığımız yeni hattımız sayesinde vatandaşlarımıza daha kaliteli su gelecektir. Bu sebeple, D-110 karayolu üzerindeki Kınıklı köprüsü mevkiinde bulunan Yılmaz Sezen Sitesinden başlayarak Fazlıoğlu sitesine kadar yaklaşık 250 metrelik mesafeye fi 75?lik içme suyu hattını döşeme çalışmalarını tamamladık.. Bu hattın yapılış amacı ise mevcut hattın arıza çıkarması ve hattın eskimiş olmasıydı. Yeni çekilen bu hatla Çınaraltı bölgesinin içme suyu hattı hem yenilenmiş oldu, hem de daha kaliteli bir su takviyesi ile beslenmiş oldu? dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım




Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04