ÖRGÜTÜMÜZÜN VERECEĞİ KARARA BAĞLI

ÖRGÜTÜMÜZÜN VERECEĞİ KARARA BAĞLI

ÖRGÜTÜMÜZÜN VERECEĞİ KARARA BAĞLI

20.04.2012

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak 20 Mayıs’ da yapılacak olan il kongresinde tekrara aday olup olmayacağı konusundaki tartışmalara son noktayı koyarak; “2010 Yılında yapılan il kongresinde 9. İlçenin ortak kararı ve desteği ile göreve geldim. Yeniden aday olmama örgütlerimizin vereceği karara bağlıdır” Dedi.

ÖRGÜTÜMÜZÜN VERECEĞİ KARARA BAĞLI

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak 20 Mayıs’ da yapılacak olan il kongresinde tekrara aday olup olmayacağı konusundaki tartışmalara son noktayı koyarak; “2010 Yılında yapılan il kongresinde 9. İlçenin ortak kararı ve desteği ile göreve geldim. Yeniden aday olmama örgütlerimizin vereceği karara bağlıdır” Dedi.

Tekirdağ bölgesinde partili partisiz bir çok kişinin sempatisini kazanan CHP Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak ilçe kongreleri, parti transferleri,kongrede yeniden aday olup olmayacağı ve Tekirdağ’ın büyükşehir Belediyesi olması ile ilgili özel açıklamalar yaptı. Albayrak 20 Mayıs 2012 Tarihinde yapılacak olan İl kongresi öncesinde, tamamlanan 8 ilçe ve hafta sonu yapılacak olan Çerkezköy ilçe kongrelerini değerlendirdi.

25 Yıl sonra bir ilke imza attık!

CHP Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak 12. Haziran genel seçimlerinde ve kongreler öncesinde delege belirleme işleminde demokrasi örneğini gösterdiklerini ifade ederek; “Bütün kongrelerimiz büyük bir şölen havası içerisinde geçmiştir. Delege seçimleri tüm üyelerimizin katılımıyla sandık kurularak belirlenmiştir. Marmaraereğlisi ve Merkez ilçe teşkilatı başkanlarımız haricinde diğer ilçe başkanlarımız yeniden göreve gelmişlerdir. Ortaya koyduğumuz bu tablo ileri demokrasinin bir göstergesidir” Dedi.

Örgütümüz karar verirse görevden kaçmam!

Albayrak Tekirdağ İl Başkanlığına tekrar aday olmak için kesin karar vermediğini belirterek; “ 21. Mart 2010 Tarihinde tüm ilçe örgütlerimizin desteği ile tek liste halinde gittiğimiz kongrede göreve geldim. Bu süreçte bir hayli yoğun bir çalışma programımız oldu. İl kongresi süreci 23. Nisan dan sonra başlayacak ve yeniden aday olma konusunda yönetimim ve İlçe örgütlerimizin kararını görüşünü alıp devam edip etmeyeceğimi en kısa bir sürede kamuoyuna açıklayacağım. Konu tamamen örgütümüzün vereceği karar doğrultusunda olacaktır” Dedi.

Kim O Belediye Başkanı!

Çorlu’da yayın Avrupa Yakası Gazetesin de yayınlanan Levent Silistre’nin özel haberinde “Tekirdağ il kongresine gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın programına katılan Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Belde Belediye Başkanı’nın Ak Parti’nin üst düzey yöneticileri ve milletvekillerine ‘Beni Ak Parti’ye alın’ isteğinde bulunduğu” şeklindeki sorumuza Kadir Albayrak; “Bu konudan hiçbir bilgim yok. Bahsi geçen Belde Belediye Başkanı kim onu da bilmiyorum. Tekirdağ’ın 6 İlçesi ve 4 Beldesinde Partimizin belediye başkanlığı var. Hiçbir belediye başkanımızla en küçül bir sorunumuz yok.Kongrelerimizi sürecinde sizlerinde şahit olduğu gibi hep beraber şölen havasında geçirdik. Parti değiştirmeye ve siyasi transferlere karşıyım. Hiçbir partili belediye başkanımızla bir sorunumuz yok. İstifa gerekçelerini anlamakta zorlanıyorum.Bir belediye başkanı partisiyle bütünleşip, o partiden aday olacak, sonrada istifa edecek bu etik değildir. Yeniçiftlik Belde belediye Başkanı Kadir Ünal ile hiçbir sorunumuz yoktu. Hatta istifa etmeden bir hafta önce kendisi partiden ayrılmayı düşünmediğini açıkladı. Bir hafta sonra istifa etti. Bu konuda daha fazla yorum yapmak istemiyorum” Dedi.

Hedefimiz Büyükşehir belediyesi!

Tekirdağ’ın büyükşehir belediyesi olması konusunda da açıklamalarda bulunan Albayrak; “Tekirdağ’ın büyükşehir belediyesi olmasını bizde destekliyoruz. Henüz kesinleşmiş bir yasa taslağı olmadığı için bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Hedefimiz parti olarak 2014 yerel seçimlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmaktır” Dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04