FATİH ERBAKAN CUMHURBAŞKANI ADAYI

FATİH ERBAKAN CUMHURBAŞKANI ADAYI

FATİH ERBAKAN CUMHURBAŞKANI ADAYI

29.04.2012

Anadolu Gençlik Derneğinin Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlediği ve Saadet Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa da, eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, Fatih Erbakan’ın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olarak gösterdi.

FATİH ERBAKAN CUMHURBAŞKANI ADAYI

Anadolu Gençlik Derneğinin Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde düzenlediği ve Saadet Partisi Genel Başkan Baş Danışmanı Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa da, eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, Fatih Erbakan’ın yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olarak gösterdi.

Anadolu Gençlik Derneğinin Çorlu’da düzenlediği, Fatih Erbakan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa ilgi bir hayli fazla oldu.Program İstiklal Marşının olunması ve Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Anadolu Gençlik Dergisi Tekirdağ şube Başkanı Özcan Akçaçakur’ın açılış konuşmasının ardından Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Murat Vakitçi söz aldı. Vakitçi’nin konuşmasından sonra Merhum Necmettin Erbakan’ın hayatını anlatan sine vizyon gösterisi yapıldı. Bu esnada başta Fatih Erbakan olmak üzere salonda bulunana bir çok kişinin gözleri doldu. Programa Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu, Saadet Partisi teşkilatlarından yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Cumhurbaşkanı adayımız Fatih Erbakan’dır!

Eski Adalet Bakanı İsmail Müftüoğlu yaptığı konuşmada çok önemli bir mesaj vererek, yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerini işaret ederek; “ Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde zaman kaybetmeden Milli Görüş bayrağını Çankaya’nın tepesine dikmeliyiz. Fatih Erbakan kardeşimiz birikimi ve maneviyatıyla güçlü bir liderdir. Merhum liderimiz Necmettin Erbakan’ın biz iki emaneti vardır. Birisi Milli Görüş. Birisi de evlatlarıdır. Bize bu emanetlere sahip çıkma düşer. Hiç kimsenin Erbakan hocamızın evlatlarına tavır koymasına müsaade edemeyiz” Dedi.

Hükümet emirleri yerine getiriyor!

Çorlu’da hükümeti sert bir dille eleştiren Fatih Erbakan, Ak Parti hükümetini ABD, İsrail ve Avrupa birliğinden aldığı emirleri yerine getirmekle eleştirdiği konuşmasında; “Bu gün sorun yaşamadığımız, savaşın eşiğine gelmediğimiz bir tane Müslüman komşumuz kalmadı. 1000 Yıldır kardeş olan Irak halkıyla Osmanlı’nın torunları savaşın eşiğine getirildi. ABD nin isteği ile Irak’da binlerce Müslüman ın kanının dökülmesine göz yumuldu. Daha üç ay önce Suriye kardeşimiz diyorlardı. Birçok anlaşmalar yapılmıştı. Bu gün ise Suriye’nin en büyük tehdit olduğunu söylüyorlar. 80 Yıl önce bizim toprağımız olan Suriye ile, Osmanlının torunları savaşın eşiğine getirilmiş durumda. Şu düştüğümüz hale bakın.Bundan daha birkaç ay öncesine kadar İran bizin dostumu, kardeşimiz diyorlardı. Şimdi emir büyük yerden geldi. İran’a karşı Malatya’da füze kalkanı kuruluyor. Dış İşleri Bakanlığı ABD nin Orta doğudaki postacısı konumuna getirildi. Biraz olsun geçmişinizi, Milli görüşü, Erbakan Hocayı hatırlayın. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile aramıza nifak soktular. Model ülke, bölgesel güç yapacağız dedikleri ülkeyi ne hale getirdiler. ABD, İsrail ve AB bu şeklide emrediyor, bunlarda yapıyor” Dedi.

Ekonomi iflasın eşiğinde!

Hükümetin ekonomik programını da sert bir üslupla eleştiren Erbakan; “Ak Parti hükümetinin bu güne kadar yaptığı hizmetlerin bedeli 40 Milyar dolar. Ödenen dış borç faizi 400 Milyar dolar. Ak Parti hükümeti döneminde dış borcumuz 500 milyar dolara dayandı. Günlük 120 Trilyon dış borç faizi ödüyoruz. Dış güçlere faiz adı altında verilen bu para resmen soygundur, sömürüdür. Bunların Mesut Yılmaz dan ve Demirel’den ne farkı kaldı ki. 28 Şubat dönemini soygun olarak halka şikayet eden Başbakana sormak gerekir. Siz 10 senede 400 Milyar Dolar Faiz ödediniz, Bu tablo 28 Şubat döneminden daha vahimdir. Biz 28 Şubatın intikamı taraftarı değiliz. O dönemin kuklalarının eğitilmesinden yanayız Dış Borcumuz 1.Trilyon Dolara dayanırsa bu bir iflas olacaktır. Hükümetin 4+4+4 Eğitim sisteminde samimi olmasını bekliyoruz. Gerçekten niyetleri dindar bir nesil yetiştirmekse sonuna kadar destekliyoruz” Dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım



Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04