SINAVSIZ, LİSE DİPLOMASIYLA, YÖK DENKLİĞİNE SAHİP ÜNİVERSİTE

SINAVSIZ, LİSE DİPLOMASIYLA, YÖK DENKLİĞİNE SAHİP ÜNİVERSİTE

Şimdi sıra sizde, Hayallerinizi ertelemeyin. Makedonya’nın başkenti Üsküp’te faaliyet gösteren Uluslararası Balkan Üniversitesi , 2006 Yılında hayırsever iş adamları tarafından kuruldu ve kısa sürede eğitim kalitesi ile isminden söz ettirdi. Şangay Üniversiteler Sıralamasında Makedonya’nın en iyi üniversitesi seçilen Üniversite Makedonya’da Erasmus +ve Mevlana Öğrenci ve Personel değişim programlarını da en iyi uygulamaktadır.

Makedonya : Eşsiz doğal güzelliklerin, Antik çağın eserleriyle buluştuğu, yaklaşık 2 milyon nüfusun yaşadığı balkan ülkesidir.Makedonya’da yaşam ucuz olduğu gibi Avrupa standartlarında eğitim kalitesine en uygun fiyatlarla ulaşılabilen ülkelerden biridir. Uluslararası Balkan Üniversitesi öğrencilerinin ; Uluslararası önem taşıyan projelerde görev alma ve bu projelerde çalışma imkanı, alınan üst düzey eğitim ve diploma tüm Avrupa ülkelerinde geçerlidir.

Uluslararası Balkan Üniversitesi ( IBU ) Makedonya’nın başkenti Üsküp’tedir ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Avrupa’ya açılan bir üniversitesidir.Uluslararası Balkan Üniversitesi yetkili temsilcisi Kıymet Kara yaptığı açıklamada öğrencilere seslendi. ‘ hayallerinizi ertelemeyin ‘ diyerek sözlerine şöyle devam etti . Kara,’ En iyi öğrenciler, en iyi üniversite Uluslar arası Balkan Üniversitesini tercih ediyor. Uluslar arası Balkan Üniversitesi¸ Sınavsız , Lise Diploması ile ayrıca ; ÖSYM Kılavuzunda yer alır ve YÖK ‘ten denkliğe sahip bir üniversitedir. Sınava girmiş istediği sonucu alamayacağını bilen öğrenciler hayallerini ertelemesin Gelecek için Mükemmellik ! Uluslararası Balkan Üniversitesi’ni tercih etsin.
Öğrenciler sıra sizde, Hayallerinizi ertelemeyin, En İyi Öğrenciler , En İyi Üniversitede !
Neden Uluslararası Balkan Üniversitesi ?
1-Uluslararası niteliğe sahip olan bu üniversite de %100 İngilizce Eğitimi vardır.
2- ÖSYM Kılavuzunda yer alır. YÖK tarafından denkliği vardır.
3- Sınavsız , lise diplomasıyla kayıt imkanı vardır.
4-Öğretim ücretleri, Türkiye’de ki birçok kolejin ücretinden daha azdır. https://balkan.edu.tr/ucretler/
5İki yıllık bölüm mezunları için ‘ Lisans tamamlama’ kolaylığı vardır.
6-Uluslararası Balkan Üniversitesi’ inde kaliteli bir üniversite hayatını geride bırakan mezunlarımız , almış oldukları rekabetçi ve uluslar arası eğitimle başta devlet kurumları olmak üzere Türkiye’de lider kuruluşlarda memurluktan bürokrasiye medya iletişimden yayıncılığa ulaştırma lojistikten haberleşmeye finanstan enerjiye tekstilden otomotive devlet ajanslarından vakıflara yüksek öğretim kurumlarından liselere kadar birçok sektörde yüksek standartlarda kariyere sahip oldular.’ Dedi .

Şangay Üniversiteler Sıralamasında Makedonya’nın en iyi üniversitesi seçilen Uluslararası Balkan Üniversitesi , Eğitimdeki kalitesinin yanı sıra, Makedonya’da Erasmus +ve Mevlana Öğrenci ve Personel değişim programlarını en iyi uygulayan üniversitedir.
Balkanların Kalbi Makedonya’nın Başkenti Üsküp’te faaliyet gösteren Uluslar arası Balkan Üniversitesi %100 İngilizce eğitimin yanı sıra, 7 Fakültede 40’dan fazla Lisans, Lisansüstü, Doktora programı ve İngilizce Dil Okullarıyla, eğitimde evrensel değerlere dayalı yenilikçi ve modern yaklaşımlar benimsiyor. Fakülte ve Programları ; ‘ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’ , ’ Mühendislik Fakültesi’, ‘Eğitim Fakültesi’, ‘Hukuk Fakültesi’, ‘İletişim Fakültesi’, ‘Sağlık Bilimleri Fakültesi’, ‘Sanat ve Tasarım Fakültesi’ mevcuttur. Ayrıca ; ‘ Uluslararası Ekonomik İlişkiler’, ‘Mimarlık’, ‘ İdari Hukuk ‘, ‘ Bilgisayar Mühendisliği ‘, ‘ Endüstri Mühendisliği’, ‘İşletme ( MBA)‘, ‘ İngilizce Öğretmenliği ‘, ‘ Klinik Psikoloji ‘, ‘Halkla İlişkiler’ ‘de Yüksek Lisans Programları vardır.

Uluslararası Balkan Üniversitesi yapmış olduğu işbirliği protokolleriyle, Trakya Üniversitesi , İstanbul Teknik Üniversitesi, Namık Kemal Üniversitesi , Marmara Üniversitesi ve Ankara Hacı Bayram-ı Veli Üniversitesi Çifte Diploma Programlarıyla öğrencilere eşsiz bir eğitim imkanı sunuyor.Dünyayı tehdit eden, Covid- 19 Virüsü sürecinde Uluslararası Balkan Üniversitesi öğrencileri , 2020- 2021 Eğitim Öğretim döneminde 1 yıl Türkiye Cumhuriyeti öğrencileri eğitimlerini Türkçe olarak Türkiye’de misafir öğrenci olarak , protokol yapılan 30’a yakın Üniversiteden birinde tamamlayacaklar ve bu pandemi Covid- 19 süresince uzatılacak.

Geleceğin liderlerini yetiştiriyoruz. Gençlerimize Gelecek için mükemmellik sunuyoruz ‘ diyen Kara , ‘ Uluslar arası Balkan Üniversitesi Makedonya’nın en iyi üniversitesidir. En İyi Öğrenciler , En İyi Üniversitede ! Eğitim-Öğretim görmek ister . Hayallerini gerçekleştirmek , gelecek için mükemmellik sunan tek üniversite Uluslar arası Balkan Üniversitesidir. Uluslararası Balkan Üniversitesi, Makedonya’nın başkenti Üsküp’te Türk İş Adamları tarafından kurulmuş bir Vakıf Üniversitesidir. Vakfın Mütevelli Heyet Başkanı Türkiye Cumhuriyeti Devleti Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop’dur. Sn Meclis Başkanımız Mustafa Şentop , sayısız üniversitemizi ve Sn Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem’i ziyaret ederek, ilgisini ve yardımlarını esirgememiştir.Uluslar arası Balkan Üniversitesi Türkiye ve Makedonya‘da Akredite edilen bir yükseköğretim kurumu olmanın yanında ; YÖK tarafından tanınırlığa ve denkliğe sahip, ÖSYM Kılavuzunda yer alan Makedonya’da ki ilk ve tek üniversitedir. https://balkan.edu.tr//universiteniz/Her yıl sayısız kongre, sempozyum ve konferansa ev sahipliği yapan Uluslararası Balkan Üniversitesi’nde, spor faaliyetleri, bahar festivalleri gibi birçok kültürel ve sosyal faaliyetler düzenlenmektedir.
Üniversitemizden mezun olan öğrencilerimiz , almış oldukları rekabetçi ve uluslar arası eğitimle, başta devlet kurumları olmak üzere Türkiye’de ki Lider kuruluşlarda, vakıflarda, yükseköğretim kurumlarında yüksek standartlarda kariyere sahip olmuşlardır. Öğrencilerimiz özel öğrenci kapsamında lise diplomaları ile kayıtlarını yapabilmekteler.

Öğrenciler: Her yönüyle güvenilir , eğitim seviyesi yüksek YÖK’ün, tanıdığı ve YÖK Denkliğine sahip, Şangay Üniversiteler sıralamasında Makedonya’nın en iyi üniversitesi seçilen, başarıları ile ismi dünyaca tanınan , sayısız ödüller almış, ‘ Dede Korkut Hikayeleri’ kitabı , ‘ Rektörler Kitap Öneriyor’ listesinde yer alan , Prof. Dr. Mehmet Dursun Erdem’in Rektörlüğünü yaptığı Makedonya / Üsküp’teki Uluslararası Balkan Üniversitesi’ne hepinizi bekliyoruz. Geleceği için mükemmellik arayan öğrencilerin ÖSYM sınav sonuçlarını beklemeden , gecikmeden kontenjanlar dolmadan en kısa sürede sınavsız , Lise Diplomalarıyla kayıt olma imkanı veren , YÖK denkliğine sahip, üniversitemiz ;Uluslararası Balkan Üniversitesi https://balkan.edu.tr//universiteniz/ ya da Yetkili temsilcisi olduğum kiymetkaratr@gmail.com – 0 532 062 86 22 iletişim adreslerinden bilgi alıp, başvurabilirler
Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04