BAŞKAN ATA; HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN AYAĞININ, ÇAMURA DEĞMESİN

BAŞKAN ATA; HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN AYAĞININ, ÇAMURA DEĞMESİN

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata; Yeniçiftlik Mahallesi Atatürk 7 Sokak üzerinde devam eden sıcak asfalt yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ata; “Hiçbir vatandaşımızın ayağının çamura değmesini istemiyoruz. Tüm ekibimizle birlikte özverli bir şeklide çalışıyoruz” dedi.
Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından ulaşımda kaliteyi artırmak, yaya ve taşıt trafiğine uygun hale getirmek için ilçe merkezi ve mahallelerde yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Yeniçiftlik Mahallesi ve Atatürk 7 Sokak üzerinde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, personele kolaylıklar dileyerek, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Marmaraereğlisi Hizmetlerin En İyisine Layık!
Asfalt serimi çalışmalarını incelerken, vatandaşın memnuniyetiyle karşılaşan Başkan Ata; ‘’Vatandaşlarımızın ve mahallelerimizin sorunlarına kalıcı çözümler üretmek için ekiplerimiz mesai gözetmeksizin görevlerinin başında. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile kısa zamanda, yol konusunda çok iş başardık. Bozuk yol kalmayıncaya kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiçbir vatandaşımızın ayağının çamura değmesini istemiyoruz. Yeni yolumuzun, bölge sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi .
Yapılan incelemeler sırasında yanına gelen vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Hikmet Ata, vatandaşların istek görüş ve önerilerini dinledi. Gerekli çalışmaların ivedilikle yapılacağını söyledi. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Ata ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04