PARALELCİLERİN KORKULU RÜYASI GÖREVE BAŞLADI

PARALELCİLERİN KORKULU RÜYASI GÖREVE BAŞLADI

Uzun zamandır kamuoyu tarafından Çorlu ve Tekirdağ’da beklenen Paralel yapı operasyonu” için halkın büyük umut bağladığı Çorlu Cumhuriyet Baş Savcısı Habip Korkmaz görevine başladı.Korkmaz’ın göreve başlaması ile birlikte Paralel yapıya Çorlu’da büyük operasyonlar yapılacağı yönünde yorum ve değerlendirmeler her geçen gün armaya başladı.

Çorlu’da Adli hizmeti en güzel şekilde vereceğiz!

Makamında ziyaret ettiğimiz Çorlu Cumhuriyet Baş Savcısı Habip Korkmaz yaptığı açıklamada; “Çorlu’da Adli hizmetlerin en güzel şekilde yerine getirilmesi için, tüm gücümle çalışacağım. Yeni Adliye binamızın en kısa zamanda, inşa edilip hizmete girmesi için, Adalet Bakanlığımız ile koordineli bir çalışma yapacağız” dedi.

Habip Korkmaz’ın öz geçmişi!

2014 Yaz kararnamesi ile Kahramanmaraş dan Çorlu Cumhuriyet Baş Savcılığına atanan Habip Korkmaz 1974 yılında Tokat’ın Zile İlçesine bağlı Derebaşı köyünde doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Zile İlçesinde tamamlayan Korkmaz, Ankara Hukuk fakültesinden mezun olarak 1999 yılında Cumhuriyet Savcısı olarak göreve başladı. Sırası ile Giresun, Şebinkarahisar, Çorum, Laçin, Niğde Altınhisar İlçelerinde görev yaptıktan sonra Kahramanmaraş’a atandı. 2014 Yaz kararnamesi ile Çorlu İlçesine Cumhuriyet Baş Savcısı olarak atanan Habip Korkmaz, evli ve 3 çocuk babası.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04