SON DAKİKA..!!   AK PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANI KENAN KELLE İSTİFA ETTİ

SON DAKİKA..!! AK PARTİ ÇORLU İLÇE BAŞKANI KENAN KELLE İSTİFA ETTİ

Ak parti Çorlu ilce başkanı Kenan Kelle yaptığı yazılı açıklamada görevinden istifa ettiğini açıkladı
Kenan Kelle yaptığı yazılı açıklamada: “Değerli Dava Arkadaşlarım, Kıymetli Hemşehrilerim,
Büyük bir onur ve şevkle yürüttüğüm AK Parti İlçe Başkanlığı görevimden bugün itibarıyla Genel Merkezimizden affımı istemiş bulunmaktayım. Bu süreçte bana ilçemize ve partimize hizmet edebilme fırsatı verdiği için Genel Başkanımız – Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir ve ekibine, Kıymetli İl Başkanımız Sayın Ali Gümüş’e sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Görev sürem boyunca desteklerini esirgemeyen geçmiş dönem TBMM Başkanımız Prof. Dr. Sayın Mustafa Şentop’a, Milletvekillerimize, kıymetli yönetim kurulu üyelerime, kadın kolları başkanım ve yönetimine, gençlik kolları başkanım ve yönetimine, meclis üyelerimize, geçmiş dönem ilçe başkanlarımıza, geçmişte partimizde görev almış teşkilat mensuplarımıza, il yönetim kurulu üyelerine, mahalle başkanlarına, partimizin her kademesinde görev alan dava arkadaşlarıma, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlarına ve gönüldaşlarına, kıymetli muhtarlarımıza, davamıza gönül vermiş tüm yol arkadaşlarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederim. Yeni görev alacak arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyorum; eminim ki bu bayrağı daha da ileri taşıyacaklardır.
Bu eylem, bir nöbet değişiminden ibarettir. AK Parti ailesi olarak hep birlikte, omuz omuza daha nice güzel işlere imza atacağımıza inancım tamdır.

Hepinize en derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Muhabbetle” dedi.

 Haber: Abdurrahim YILDIRIM

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04