PATİLİ DOSTLARIMIZA YUVA HAZIRLADILAR

PATİLİ DOSTLARIMIZA YUVA HAZIRLADILAR

Ergene Kaymakamlığı ‘100 Fikir 100 Projesi kapsamında Gönüllü Sosyal Gençlik’ Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı Ergene Mustafa Aslan Gençlik Merkezi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla Ergene Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek patili dostlarımıza yuva hazırladı.
Gençlerin sosyal sorumluluk bilincinin artırılması ve gönüllülük kültürünün güçlendirilmesi amacıyla, Gençlik Lideri Canan Sert ve Gençlik Çalışanı Gönül Çöl Güder tarafından gerçekleştirilen etkinlik büyük ilgi gördü. Ergene Anadolu Lisesi öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği bu anlamlı etkinlik, hazırlanan kedi evlerinin ve mama kaplarının okul bahçesine yerleştirilmesiyle sona erdi. Öğrenciler, patili dostlarımız için yaptıkları yuvalarla gönüllerini de ısıttılar.
Ergene Kaymakamı Kadir Duman bu tür etkinliklerin gençlerimizin toplumsal sorumluluklarını fark etmeleri ve hayvanlara karşı duyarlı olmaları adına önemli bir adım olduğunu ifade ettiler.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04