ÇORLU SPOR İÇİN BENDE VARIM

ÇORLU SPOR İÇİN BENDE VARIM

77 Yılık maziye sahip ve geçmişinde bir çok başarıları bulunan Çorlu Spor mücadele vereceği Tekirdağ Süper Amatör kümede sezona şampiyonluk parolası ile hazırlanıyor. 2’inci Başkan Tezer Özbaşaran; “Hedefimiz BAL ligi. Mazisi büyük başarılarla dolu kulübümüzün yeniden eski günlerine dönmesi adına tüm halkımızdan destek istiyoruz” dedi.

Sarı kırmızılı takım, ilk antrenmanını Çorlu Belediye Tesisleri’nde Özer Zambak yönetiminde yaptı. Keyifli geçen antrenman sonrası Çorluspor 2. Başkanı Tezer Özbaşaran açıklamalarda bulundu. Eski görkemli günlerine dönmeyi hedefleyen Çorlu Spor yönetimi tüm spor Sevrler ve iş adamlarından destek bekliyor.

Yeni sezonda iş insanları, siyasiler ve ilçedeki futbolseverlerden destek beklediklerini dile getiren Tezer Özbaşaran, “Çorluspor için ben de varım’ sloganıyla yola çıktık. Taraftarlarımızı, iş insanlarımızı, siyasilerimizi Çorluspor’umuza desteğe bekliyoruz. Futbol okuluyla ilgili çalışmalarımız olacak. Çorluspor futbol okulu ve alt yapısını kurmak için gerekli kamu kurumlarıyla resmi görüşmelere başlıyoruz. Bu yıl amacımız taraftarımızı mutlu etmek ve takımımızı güzel bir yere getirmek. BAL Ligi’ne yükselmeyi hedefliyoruz. Transferlerle ilgili gelişmeler önümüzdeki haftalarda yönetimimiz tarafından açıklanacak. Çorluspor idmanlarına devam ediyoruz. Haftanın 3 günü Çorlu şehir stadında 3 günüde Velimeşe koruda lige hazırlanan Çorluspor güç depoluyor. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04