ERGENE VELİMEŞESPOR’DA ERDAL İŞKAR DÖNEMİ

ERGENE VELİMEŞESPOR’DA ERDAL İŞKAR DÖNEMİ

Önceki gün olağanüstü genel kurulunu gerçekleştiren Ergene Velimeşespor’da Serkan Bezgin başkanlığındaki yeni yönetim yeni sezon hazırlıkları için kolları sıvadı. 2024 – 2025 futbol sezonunda TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor yeni sezon için tecrübeli teknik direktör Erdal İşkar ile sözleşme imzaladı. Mavi beyazlılarda İşkar’ın yardımcılıklarını Okay Yaman ile Ali İhsan Eriz yapacak.


Ergene Belediyesi Naim Süleymanoğlu Tesislerinde düzenlenen imza törenine Ergene Velimeşespor Başkanı Serkan Bezgin yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Erdal İşkar ile yardımcıları katıldılar. İmza töreni öncesi kısa bir konuşma gerçekleştirerek anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Başkan Serkan Bezgin, genel kurulun ardından fedakarlık göstererek yeni yönetimde yer alan tüm yöneticilere teşekkür etti. Yönetim kurulunun oluşmasının ardından teknik direktörü belirleme çalışmalarına başladıklarını kaydeden Bezgin, “Teknik direktör olarak bölgemizin yetiştirdiği önemli futbol adamlarından biri olan Erdal İşkar hocamızla yeni sezon için el sıkıştık. Bizler kendisine inanıyoruz, güveniyoruz, daha önce olduğu gibi başarılı olacağına inanıyoruz” dedi.


Ergene Velimeşespor ile sözleşme imzalamaktan ötürü mutlu olduğunu kaydeden Teknik Direktör Erdal İşkar da, “Bizler bu bölgenin insanıyız. Bölgemizin takımının başarılı olmasını isteriz. Bunun için de elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Gerekirse ekibimle birlikte günün tamamını tesislerimizde geçireceğiz. Grubumuzda iyi takımlar, köklü camialar var ve ciddi bütçelerle geniş kadrolar kuruyorlar. Biz şu anda rakiplerimizden biraz gerideyiz. Önümüzde 1 aylık bir zaman dilimi var. Rakiplerimizden 15 – 20 gündür antrenman yapan takımlar var. Biz de hiç vakit kaybetmeden önce iç transferi sonrada dış transferi tamamlayıp çalışmalarımıza başlayacağız. Başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu. İşkar yeni sezonda mavi beyazlı renklere gönül verenler başta olmak üzere bölgedeki tüm futbolseverlerden destek istedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04