YA TAMAM YA DEVAM

YA TAMAM YA DEVAM

Ergene Velimeşespor, kendi evinde hayati önem taşıyan maça çıkıyor. Ligde kalma yolunda ki bu önemli maç için Kulüp Başkanı Serkan Bezgin tüm taraftarları maça davet etti. Ergene Velimeşe spor galip gelmesi durumunda ligde kalabilmek adına hayati öneme sahip 3 puanı almak istiyor.
Türkiye 3. Futbol Ligi 2. Grupta mücadele eden Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor 29. hafta maçında Amasyaspor takımını Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda konuk edecek. 21 Nisan 2024 Pazar günü Velimeşe’de oynanacak olan karşılaşmada Karabük bölgesi hakemlerinden Mustafa Hakan Belder düdük çalacak,  yardımcılıklarını ise Bolu bölgesinden Hakan Erkan ile Nevşehir bölgesi hakemlerinden Yahya Kemal Yurtbilir yapacak. Karşılaşmada Kırşehir bölgesi hakemlerinden Osman Köksaldı ise dördüncü hakem olarak görev alacak.


B Klasman hakemi olarak 2. Lig’de maç yöneten karşılaşma hakemi Mustafa Hakan Belder Ergene Velimeşespor’un 2014 – 2015 sezonunda mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’de 4 Mart 2015 tarihinde İstanbul’da oynadığı ve 4 – 1 kaybettiği Erokspor maçında görev yapmıştı.
İki takım arasında ligin ilk yarısında Amasya’da oynanan karşılaşma 1 – 1’lik eşitlikle sona ermişti. Ligin sondan bir önceki maçı olan 29. Hafta maçında oynanacak olan Ergene Velimeşespor – Amasyaspor maçı öncesinde oynadığı 26 maç sonunda 30 puanı bulunan ev sahibi ekip 15 takımlı grubun 11. Sırasında yer alırken 26 maç sonunda 29 puanı bulunan Amasyaspor 12. Sırada yer alıyor. Son 3 sırada kalacak olan takımların lige veda edeceği grupta Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşespor maçı kazanıp son hafta öncesi rakibinden hem puan hem de ikili averajda uzaklaşmak istiyor.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04