CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DAN MÜGE YILDIZ TOPAK’A TAM DESTEK

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DAN MÜGE YILDIZ TOPAK’A TAM DESTEK

Ak Parti Ergene Belediye Başkan adayı Müge Yıldız Topak’a Cumhurbaşkanı Erdoğan dan tam destek. Müge yıldız topak yaptığı açıklamada; “Ergene’ de Yükselen Bir Gelecek için, Sayın Cumhurbaşkanımızdan Tam Destek aldık. 1 Nisan sabahı Ergene belediyesini sayın Cumhurbaşkanımıza hediye edeceğiz” dedi.

Ak Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi;  “Ergene, yeni bir döneme adım atıyor. Belediyecilik hizmetleri ve kalkınma yolunda çıtayı yükseltmek amacıyla, Büyük Tekirdağ Mitingimizde Ergene’nin geleceği için umutları simgeleyen önemli bir adım attık. AK Belediyeciliğin öncüsü, mazlumların ve mağdurların gür sesi olan Sayın Cumhurbaşkanımızın tam desteğini alarak, Ergene’nin potansiyelini simgeleyen Anadolu Lalelerinden oluşan bir buket takdim ettim. Sayın cumhurbaşkanımızdan Ergene’mize özel destek sözü aldım.

Ergene belediye başkan adayı olarak, artık bahane ve mazeret üretmenin geçmişte kaldığını, devletimizin ve hükümetimizin tüm imkânlarını seferber ederek Ergene’yi daha ileriye taşıyacağımızı açıkça belirtmek isterim. Durmadan, yorulmadan, sadece Ergene için çalışacak, hemşehrilerimizin güçlü desteği ve birlikte el ele vererek Ergene için daha parlak bir gelecek inşa edeceğiz.

Ergene için yapılacak her hizmet ve proje, milletimize olan borcumuzu ödemek adına atılmış bir adım olacaktır. Bu bilinçle, Ergene’nin her köşesine adaletli bir şekilde hizmet götüreceğimize kimsenin şüphesi olmasın.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı olarak, Ergene’yi yarınlara taşıyacak projelerimizle, halkımızın refahını ve mutluluğunu en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Birlikte, Ergene için yükselen bir gelecek inşa edeceğiz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04