AHMET SARIKURT; HALKIN PARASINI YANDAŞA PEŞKEŞ ÇEKTİ

AHMET SARIKURT; HALKIN PARASINI YANDAŞA PEŞKEŞ ÇEKTİ

 

Fetö terör örgütüne finans desteği, Devletin sahte evraklarla dolandırılmasına göz yumması, Belediyenin paralarını yandaş aile şirketlerine peşkeş çekmesi ile bilinen ve Çorlu da halkın tepkisini her geçen gün daha fazla alan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt halktan gelen tepkilere kulak tıkamaya devam ediyor.

Daha Bir ay önce yapılan yolların berbat haline vatandaşlar adeta isyan ederken, harcanan Milyonların kimlere nasıl peşkeş çekildiğini sormasına rağmen Çorlu Belediyesinden hiçbir açıklama yapılmaması sinirlerin iyice gerilmesine neden oluyor. Son olarak gazetemize vatandaşların gönderdiği görüntüler ve mesajda şu sözlere yer verildi;  “Abdurrahim bey merhaba, Alipaşa Mahallesi Taşkent caddesi Balmira kasap önü daha 1 ay önce asfalt yapıldı, bütün cadde, şimdi kaldırımlar ve yol darmadağın olmuş, parkın önünde derin çukurlar olmuş, Ahmet kim bilir kimlere peşkeş çekmiş yine bu dandik asfalt için, sizin için belki bir haber değeri olabilir, iyi günler”

Vatandaşlar yapılan bu israfın hesabının sorulmasını yetkililerden beklerken, henüz bu güne kadar hiçbir yetkili ve Savcılık makamının yapılan milyonlarca harcamaya rağmen Bir ay içinde gezilmesi bile imkansız hale gelen yollar için soruşturma açılmaması, Siyasi partilerin İlçe Başkanları ve adaylarının sessiz kalması daha çok tepkilerin artmasına neden oluyor. Çorlu da yaşayan Savcı, Hakimler, Devlet yetkilileri bu yolları hiç kullanmadı mı, kendi oturdukları semtlerde yollar gayet iyiyken halkın büyük bir kesiminin bunca işkenceyi çekmesine neden göz yumuyorlar. Yada Ahmet Sarıkurt’u koruyan Ak Parti içindeki güçlü isimlerin baskısı altında mı kalıyorlar. Bu semtlerde yapılan asfalt çalışmalarında maliyet nedir, niçin sağlam malzeme kullanılmadan halkın parası çöpe atılıyor diye soracak namuslu siyasetçilere ve Devlet yetkililerine sesleniyoruz.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04