ERGENE YE KADIN ELİ DEĞECEK

ERGENE YE KADIN ELİ DEĞECEK

Ergene 5 yıldır beklediği Belediye Başkan adayına kavuştu. 31 Mart da yapılacak olan Yerel seçimlerde Ergene için beklenen en güçlü isim Cumhur ittifakını adayı Ak Parti den Müge Yıldız Topak oldu. Müge Yıldız Topsak isminin açıklanması Ergene de çok büyük heyecan ve sevinçle karşılandı.

Müge Yıldız Topak, Cumhur İttifakı Ergene Belediye Başkan Adaylığını Duyurdu. Ergene, 2024 yerel seçimlerinde hayalleri gerçeğe dönüştürmek için büyük bir adım atmaya hazırlanıyor. Cumhur İttifakı’nın Ergene Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Sayın Müge Yıldız Topak, Ergenelilere umut ve yenilik vaat ediyor.

Müge Yıldız Topak, yaptığı açıklamada hem kendini tanıttı, hem de hedeflerin anlattığı açıklamasında şu sözlere yer verdi: “Bugün itibarıyla Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ergene Belediye Başkan Adayı olarak ilan edilen Sayın Müge Yıldız Topak, Ergene’nin geleceği için büyük bir sorumluluk üstleniyor. Topak, şu sözlerle adaylığını duyurdu: “Ergene’de birçok güzel projeyi hayata geçirmek için hazır ve kararlıyız. Bu projelerin hayata geçirilmesindeki en büyük gücümüz birlik ve beraberliğimizdir. Biz Ergene için Cumhur İttifakı olarak bir aradayız.” Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak Ergene için yola çıkan Sayın Müge Yıldız Topak, “Hayalimizdeki Ergene” için yeni umutlar ve projelerle dolu bir geleceğe doğru ilerliyor. Ergenelilerin desteği ve birliği, bu hayallerin gerçekleşmesinde en büyük güç olacak.

Sayın Müge Yıldız Topak, projelerini hayata geçirmek için tüm Ergeneli hemşehrilerinin desteğine ihtiyaç olduğunu vurguluyor. “Birlikte hayalimizdeki Ergene’yi gerçeğe dönüştürebiliriz. Birlikte daha yaşanabilir, daha güzel bir Ergene inşa edebiliriz” diyen Topak, Ergenelilerden destek ve dualarını bekliyor. Yeni Türkiye’nin yüzyılına yakışır bir Ergene inşa etmek için Cumhur İttifakı Ergene Belediye Başkan Adayı Sayın Müge Yıldız Topak, Ergenelileri birlikte çalışmaya ve hayalleri gerçekleştirmeye davet ediyor.

CUMHUR İTTİFAKI AK PARTİ ERGENE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN MÜGE YILDIZ TOPAK’IN ÖZGEÇMİŞİ

 

Doğum Tarihi: 1982

Medeni Durumu: Evli

 

EĞİTİM DURUMU:

İlk ve Orta Öğrenim: Çorlu ilçesinde tamamladı.

Lisans Eğitimi: 2008 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

Yüksek Lisans Dereceleri:

2013 yılında Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Sağlık Yönetimi Anabilim Dalı’nda Sağlık Yönetimi Tezli Yüksek Lisans programını tamamladı.

2018 yılında Namık Kemal Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde İşletme Anabilim Dalı’nda İşletme Yönetimi Tezli Yüksek Lisans programını tamamladı.

 

KARİYERİ:

2009 yılından bu yana Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde Serbest Öğretim Elemanı olarak görev yapmaktadır.

 

SİYASİ GEÇMİŞİ: AK Parti çatısı altında çeşitli görevlerde bulunmuş ve siyasi deneyim kazanmıştır. Bu görevler şunlardır:

Yerel Yönetimlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı

AK Parti Tekirdağ Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

AK Parti Tekirdağ Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı

2019 yerel seçimlerinde AK Parti Ergene Belediye Başkan Aday Adayı olmuştur.

2023 Genel Seçimlerinde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı olarak görev almıştır.

2024 Yerel Seçimlerinde AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı olarak seçim çalışmalarına devam etmektedir.

 

BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI VE HEDEFLERİ:

Müge Yıldız Topak, Ergene ilçesine hizmet etme amacıyla siyasette aktif bir rol üstlenmiştir.

Halka sunduğu hedefler şunlardır:

Ergene’yi hizmette Trakya’nın incisi ve marka ilçesi yapmayı amaçlar.

Kaynakların verimli kullanılmasını sağlayarak Ergene’yi daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi hedefler.

Avrupa Birliği projeleriyle ilçeyi bölgenin cazibe merkezi yapmayı planlar.

Ergene’yi yatırımların ve iş fırsatlarının çekim merkezi haline getirerek sanayi ve tarım ekonomilerini desteklemeyi hedefler.

Şeffaf Belediyecilik anlayışını benimseyerek vatandaşlarla iletişimi güçlendirmeyi planlar.

 

SOSYAL SORUMLULUK:

Müge Yıldız Topak, Ergene ilçesine hizmet etme amacıyla siyasette aktif bir rol üstlenmiş, kadınların siyasette daha fazla yer alması ve yönetimde aktif rol oynaması konusunda önemli bir savunucu olarak bilinmektedir.

Ayrıca, eğitim ve siyaset alanlarında elde ettiği yüksek lisans dereceleriyle de akademik alanda başarılı bir kariyer sürdürmektedir.

Birçok STK’da yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04