CHP DE RAMAZAN SEZER MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY OLDU

CHP DE RAMAZAN SEZER MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY OLDU

Yerel seçim atmosferinin iyice kendini hissettirdiği şu günlerde Çorlu CHP de Belediye Meclis Üyeliği için de müracaatlar sona erdi. Çorlu CHP ilçe yönetiminde 4 yıldır görev yapan Ramazan Sezer de Belediye Meclis Üyeli adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Yönetimin de sayman olarak görev yapan Ramazan Sezer, yaptığı açıklamada; “ Dört yıldır büyük bir özveriyle görev yaptığım emek harcadığım ilçe yönetiminden yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımın oluru ve desteği ile  Belediye meclis üyesi aday adayı olmak için 01.12.2023  tarihinde istifa ederek  aday adaylığı başvuru dosyamı uzun yıllar beraber çalıştığı ilçe başkanı Cüneyt akara teslim ettim. Yerel seçimlerin Ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Ramazan Sezer 1985 Sinop doğumlu 17 yıldır Çorlunun belirli semtlerinde esnaflık yapıyor.  12 yıl Bakkallar Odası yönetimi kuru üyesi 9 yıldır Çorlu Sinoplular dernek yönetiminde aktif üyeliği devam ediyor.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04