CHP Lİ BAŞKAN MİLLETİN YOLUNU DA SATTI

CHP Lİ BAŞKAN MİLLETİN YOLUNU DA SATTI

 

Yolsuzlukları ve Kadın Gazeteciyi taciz eden Seks kaseti piyasada dolaşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, 2 dönemdir Ergene ilçe sınırları içinde satmadığı arsa bırakmadı. En son da Ahimehmet Mahallesi içinde bulunan tam ortasından yol geçen ve yıllarca vatandaşların yol olarak kullandığı yeri de satması büyük tepkilere yol açıyor. Konuyla ilgili olarak Ak Parti ve MHP ilçe teşkilatlarının sessiz kalması, “Ranta bunlarda mı ortak” şeklinde vatandaşlardan tepkiler gelmeye devam ediyor.

Ergene ilçesinde göreve geldiği günden bu güne kadar satmadığı yer bırakmayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel bu sefer vatandaşın yoluna göz koydu. Ergene İlçesi sınırlarında yer alan Ahimehmet Mahallesi içinde yıllarca vatandaşların yol olarak kullandığı yer Belediye tarafından arsa olduğu gerekçesiyle satılmasından sonra, Mahalle sakinleri soruyor” Burası arsaydı madem bu güne kadar neden gerekli düzenlemeler yapıladı. 10 yıldır Belediye Başkanısın bu durumu fark edemedin mi. Arsa satıldıktan sonra mı aklınız başınıza geldi. Hala bir çözüm bulamadınız. Vatandaş burasını yıllarca yol olarak kullanıyordu. Madem ki arsa satıldı o zaman bu bölgede oluşan yol sorununa neden hala bir çözüm bulunamıyor” şeklindeki eleştirileri gün geçtikçe artarak devam ediyor. Ahimehmet Mahallesinde yıllarca yol olarak kullanılan arsanın satın alınmasından sonra yerin Çit le çevrilmesiyle birlikte vatandaşlar bir hayli mağdur olmuş durumda.

SİYASİ PARTLERE VE MECLİS ÜYELERİNE TEPKİ

Bir çok insanın ciddi mağduriyet yaşadığı Ahimemhmet Mahallesinde vatandaşlar seslerini duyurmak ve sorunlarına çare olmaları için Ergene deki siyasi partilerin İlçe başkanlarının bu soruna el atmasını gerekli çalışmaları yapmasını bekliyor. Ergene Belediyesi hakkında bu güne kadar tek bir kelime dahi eleştiri yapmayan siyasi partilerin İlçe Başkanlarına soruyoruz neden niçin susuyorsunuz. Vatandaşın sorunlarını dile getirmeye cesaretiniz yoksa o koltukları makamları işgal etmenize gerek yok.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04