BELEDİYE BAŞKANI GAZETECİ KIZI SAHİL DE TACİZ ETMİŞ

BELEDİYE BAŞKANI GAZETECİ KIZI SAHİL DE TACİZ ETMİŞ

 

Daha önceki yıllarda Seks kaseti patlayan ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam eden CHP li Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in 16.06.2022tarhinde, 1998 Doğumlu Gazeteci Z.E.K ye İstanbul, Büyükçekmece Kumburgaz da bulunan bir Otelin sahilinde gerçekleştirdiği iğrenç taciz olayının bu güne kadar kamuoyuna yansımamış konularını yaptığımız araştırmalar sonucunda elde ettik. Başkan Rasim Yüksel’in Gazeteci Kıza ısrarla alkol içmesini istemesine rağmen  Gazeteci kız Z.E.K ret etti.  Rasim Yüksel akıl almaz tacizlerine Kızı sahile götürerek devam etti.

Akıllara durgunluk veren, mide bulandıran Taciz olayı şu şeklide gerçekleşti.  Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 16.06.2022 tarihinde makam aracını makam şoförü ile birlikte İstanbul Anadolu yakasında bulunan Palladium AVM ye gönderip,  Bir TV kanalında spiker olarak görev yapan Gazeteci Z.E.K ve onun müdürü olan D.A yı bizzat aldırıp, İstanbul, Büyükçekmece, Kumburgaz da bulunan bir otele getirtiyor.  Otel de Rasim Yüksel’in yanında uzun zamandır Belediyeden trilyonluk işleri alan ve bir çok şaibesi örtbas edilen bir şahıs da eşlik ediyor. Dört kişi Otelde gecenin geç saatlerine kadar eğlenip yiyip içiyor. Gazeteci Z.E.K Rasim Yüksel’in tüm ısrarlarına rağmen Alkol almayı ret ederek; “Ben bu güne kadar hiç alkol almadım” diyerek teklifleri geri çeviriyor.

 

GAZETECİ Z.E.K; BU ADAM HER YERİMİ ZORLA ELLİYOR

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in akıl almaz tacizleri gecenin ilerleyen saatlerinde daha da artıyor. Gazeteci Kız Z.E.K yi “Burası çok gürültülü, sahile çıkalım seninle konuşacaklarım var” diyerek salondan çıkartarak sahile götürüyor. Sahilde Kızın her yerini zorla elleyen ve tacizinin şiddetini artıran Rasim Yüksel’e Gazeteci Z.K.E sert tepki vererek müdürü D.A ya mesaj atarak durumu aynen bildirmesine rağmen D.A nın olayı örtbas etmeye çalışması ve tüm gelişmeler 17.10.2022 tarihinde Z.E.K nin şikayeti üzerine  polis tarafından tutanak altına alınıyor. Rasim Yüksel olayı örtbas ettirmek için tüm imkanları seferber etse de Gazeteci kız  Z.E.K dik durarak konuyu Cumhuriyet Savcılığına taşıyor. Büyükçekmece 13 Asliye Ceza Mahkemesinde 2023/34 E. Dosya numarası ile açılan dava devam ediyor. Rasim Yüksel 19.09.2023 tarihindeki duruşmaya katılmadığı iddia edilirken bir sonraki duruşmanın 21.12.2023 tarihinde Büyükçekmece adliyesinde yapılacak.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04