MHP ÇORLU İLÇE BAŞKANI CEMAL DAŞTAN OLDU!

MHP ÇORLU İLÇE BAŞKANI CEMAL DAŞTAN OLDU!

 

Milliyetçi Hareket Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı kongresini tamamlayarak yeni ilçe Başkanını seçti. Yeni İlçe Başkanı seçilen Cemal Daştan, “Hedefimiz 3 Hilal Sancağını Çorlu Belediyesi’nde dalgalandırmak!” dedi.

MHP Çorlu İlçe Başkanlığı Kongresi Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu kongrede Divan Başkanlığını Koray Önsel gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen İlçe Başkanlığı seçiminde İlhan Ermeydan’ın 5 yıl yürüttüğü görevini Cemal Daştan’a bıraktı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede delegeler, oylarını kullanarak yeni İlçe Başkanını belirledi.

BÜTÜN ENERJİMİZİ BİZDEN HİZMET BEKLEYEN HEMŞEHRİLERİMİZE HARCAYACAĞIZ

Yeni ilçe başkanı olarak seçilen Camal Daştan yaptığı konuşmada: “Bu kürsüden, sizlere, yönetimim adına şunun sözünü vermek istiyorum. Siyaseti, ben merkezli anlayıştan, biz merkezli anlayışa, Partimizin bütün katmanlarının, istişaresinden geçirerek, sünnetullaha uygun bir anlayışla gerçekleştireceğiz. Şeyh edebalının ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ anlayışı ile çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in izinde, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emrinde, bütün enerjimizi ve tecrübemizi, bizden hizmet bekleyen hemşerilerimize harcayacağız. Yönetim anlayışımızda, falanın adamı, filanın yandaşı tavrına asla izin vermeyeceğiz. Davamızın adamı olan, bütün ülküdaşlarımızla beraber, bu kutlu yolda yürüyeceğiz. Ayrım yapmadan, bütün ülküdaşlarımızı kucaklamak boynumuzun borcu olacaktır. Ebediyete kadar yaşaması konusunda yeminli olduğumuz bir devletimiz vardır. Milliyetçi Hareket Partisi’nin belirlediği yüksek ülkülere ulaşması, ülkemizin tek ümidi ve tek çıkış noktasıdır! Bugün Türkiye’nin arzulanan şekilde derlenip toparlanmasının tek seçeneği, Ülkücü kadroların yönetimlerde bulunmasıyla mümkündür. Bu bağlamda yönetim kurulu olarak hedefimiz, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacağını düşündüğümüz Belediye seçimlerinde Üç Hilalli sancağı Çorlu Belediyesinde dalgalandırmak olacaktır. İkinci hedefimiz, oy oranımızı ciddi bir oranda artırarak, bir sonraki Milletvekili seçimlerinde, Tekirdağ’ımızdan ve Çorlu’muzdan Milliyetçi Milletvekillerini Ankara’ya göndermek olacaktır.” dedi.

BAYRAĞI DEVİR ALAN CEMAL DAŞTAN’A VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM!

Görevi Cemal Daştan’a devreden İlhan Ermeydan da yaptığı konuşmada, “Ben ve yönetim kurulumuz her platformda her mecrada saygı duyulan bir vizyon sergiledik. 4 buçuk yılı aşkın zamandır sürdürdüğüm görevimi bugün itibariyle sonlandırmış bulunmaktayım. Çok şükür bayrağı yere düşürmeden bugünlere kadar getirdik. Bu bayrağı tutan elimden ziyade kalbimdi. Ve bu kalp attığı sürece bayrağı en üst düzeye taşımaya gayret göstereceğimden şüpheniz olmasın. Bundan sonra bayrağı devralacak olan yeni İlçe Başkanımız Cemal Daştan ve yönetimine başarılar diliyorum.” diye konuştu.

YÖNETİM BELLİ OLDU!

Cemal Daştan Başkanlığında oluşan MHP Çorlu İlçe Yönetiminde Adem Uzun, B. Ali Kocabaş, Behice Kalfaoğlu, Canan İşbilen, Emirhan Şengelir, Erdem Alkış, Emel Türkada, Ferit Özen, Gülfer Bulum, Halit Aslanhan, Mustafa Eker, Mehmet Tüfekçi, Muteber Karabulut, M. Murat Yetkin, Mücahit Çoban, Nercan Demirkol, Orkun Ünal, Selçuk Baykara, Sezai Kubat, Şevket Koç, Tunahan Gündüz ve Yılmaz Toplak yer aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04