ÖĞRENCİ SERVİSLERİ HER ZAMAN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR!

ÖĞRENCİ SERVİSLERİ HER ZAMAN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR!

  1. S. 163 No’lu Çorlu Öğrenci ve Personel Taşıyıcıları Kooperatifi, kazasız ve belasız geçen eğitim öğretim yılı sonunu düzenledikleri kahvaltı programı ile taçlandırdı.

Her yıl eğitim ve öğretim yılı başlangıcında kurban keserek kazasız ve belasız bir sezon geçirme temennisi ile karşılayan S. S. 163 No’lu Çorlu Öğrenci ve Personel Taşıyıcıları Kooperatifi, yılsonu kahvaltı programında üyeleri ile bir araya geldi. Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nadir Samancı, Belediye Başkan Yardımcıları Güner Çetin, Özcan Veysel Tunçcan, Güner Çetin ve Meclis Üyelerinin katıldığı programda konuşan S. S. 163 No’lu Çorlu Öğrenci ve Personel Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Çağdaş Şahin, “Bugün burada hep birlikte olmamızı sağlayan Çorlu Belediyesi Başkanımız Ahmet Sarıkurt’a her zaman yanımızda olduğu için teşekkür ediyorum. Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanımız Nadir Samancı’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Tatil yaklaştı! Öğrenci servisleri de her zaman en iyisini hak ediyor. Herkesin de en iyi tatile gideceğine inanıyorum. Şimdiden herkese hayırlı tatiller diliyorum. Hafta sonu da ‘Babalar Günü’ tüm babaların da Babalar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZ SİZLERE EMANET!

Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt ise yaptığı konuşmada “Çok uzun zamandır beraber olalım istiyordum ama pandemi arkasından deprem ve seçim atmosferi derken kısmet bugüne oldu. Şehrimize katkı sağladığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. En kıymetli varlıklarımız olan evlatlarımızı taşıyorsunuz, her birinize gösterdiğiniz özen için ayrıca teşekkür ediyorum. Hostes ablalarımıza da çok teşekkür ediyorum. Biz Oda Başkanlarımız ile sıklıkla bir araya gelip şehrimiz ile ilgili değerlendirmelerde bulunuyoruz. Depremde hep beraber olduk ve güzel çaba sarf ettik. Hepinize çabalarınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eğitim dönemi sona eriyor. Evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde evlerine teslim ettiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. Yapabilenlere iyi tatiller diliyorum. Tatil işi de meşakkatli oldu. Bizleri sahiplenen bu güzel şehrimize hep beraber sahip çıkıp daha ileri götürmek için çalışacağız. Çağdaş Şahin ve Nadir Samancı Başkanımıza sizlerle bizleri buluşturduğu için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

KISA SÜREDE ÇOK BÜYÜK İŞLER BAŞARDINIZ!

Son olarak konuşan Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nadir Samancı, “Bu yolda beraber yürümekten ve esnafımız için büyük enerjimiz ile bir şeyler yapmaktan çok mutluyuz. Çağdaş Başkanım ve yönetim kurulu kısa sürede çok büyük işler başardılar. Biz Oda Başkanları olarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinde yaptığımız toplantılarda devamlı konuşulan konu S. S. Çorlu 163 No’lu Öğrenci ve Personel Taşıyıcıları Kooperatifi oluyor. Bu durum bizlere onur ve gurur veriyor. Kooperatife çok güzel bir yer kazandırdılar. İnşallah çok daha güzel projelere imza atacaklar. Hep beraberiz ve hiçbir zaman bizlere ve esnafımıza desteğini esirgemeyen Yüksel Oto Dizayn Yusuf Can Aydın ve Talat Aydın’a da teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04