ÇORLU VE ERGENEYİ BİRLEŞTİREN GÜÇ  MÜGE YILDIZ TOPAK

ÇORLU VE ERGENEYİ BİRLEŞTİREN GÜÇ MÜGE YILDIZ TOPAK

Müge YILDIZ TOPAK, 2013 Yılında 6360 Sayılı Büyükşehir Yasası kapsamında birbirinden ayrılan Çorlu ve Ergene ilçelerinin birleştirici gücü oldu.

2 Nisan Pazar günü Çorlu ilçesindeki bir mekandaki iftar yemeği davetine Çorlu ve Ergene İlçeleri Mahalle Muhtarları, Dernek Başkanları, Oda Başkanları, Geçmiş Dönem Belediye Başkanları, Spor Kulübü Başkanları, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kademeleri ve Basın Mensupları yoğun bir katılım göstererek, Müge Yıldız TOPAK’ ın Milletvekilliği Aday Adaylığı sürecine destek verdiler.

Hemen hemen her kesimin ve bilhassa toplumun yapı taşı olan Çorlu ve Ergene ilçelerindeki muhtarların tamamının iftar yemeğinde bulunmaları, sahada Müge Yıldız TOPAK’ a olan güvenin ve desteğin tam olduğunu açık şekilde gösterdi.

Aday gösterilmesi durumunda Müge YILDIZ TOPAK’ ın Çorlu ve Ergene ilçelerinden çok ciddi oranda bir oy alacağını ve partisinin çıkaracağı milletvekili sayısına çok ciddi oranda destek vereceğini hissettirdi.

Yoğun iftar programlarına rağmen Çorlu ve Ergene İlçelerindeki tüm Mahalle Muhtarlarını, Dernek Başkanlarını, Oda Başkanlarını, Geçmiş Dönem Belediye Başkanlarını, Spor Kulübü Başkanlarını, Basın Mensuplarını, AK Parti İl ve İlçe Yönetim Kademelerini  iftar yemeğinde bir araya getiren Müge Yıldız TOPAK “Çıktığım her yolda desteklerini esirgemedikleri ve her zaman yanımda oldukları için birbirinden değerli büyüklerime, küçüklerime, dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyor, minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar ifa ettiğim bütün görevlerimi layıkıyla yapmaya, bulunduğum makamlara değer katmaya, kanayan yaralara merhem olmaya gayret gösterdim. Bundan sonra da aynı amaç doğrultusunda hizmet edeceğim. İnşallah kaderimizde, nasibimizde varsa siz kıymetli dostlarımın desteğiyle bölgemize değer katmaya, ihtiyaç sahibi insanlarımız için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” dedi.

Müge YILDIZ TOPAK konuşmasının devamında “Hem ilimiz hem bölgemiz hem de Ülkemiz adına çok değerli hizmetler ifa eden Kıymetli Büyüğümüz Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız Sayın Mustafa ŞENTOP’ a ve Çok Kıymetli Milletvekillerimize Bölgemize olan destekleri için şükranlarımı sunuyorum” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00