KİMSEYLE BİR SORUNUMUZ YOK

KİMSEYLE BİR SORUNUMUZ YOK

İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevine yeni seçilen Akın Yılmaz, partide hiçbir küskünlük kırgınlığın olmadığını ve hedeflerinin İYİ Parti yi Çorlu’da 1’inci parti yapmak olduğunu açıkladı. İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Akın Yılmaz basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek yönetim kurulunu tanıttı.

Başkan Akın Yılmaz çok önemli bir mesaj da vererek; “Bizim bu partide artık o eski dönemdeki hasta ruhu çözeceğim” dedi.

Geçtiğimiz ay yapılan genel kurul sonrası ilçe başkanı seçilen Akın Yılmaz, basın mensuplarıyla bir araya gelerek yönetim kurulunu tanıttı. Oluşturdukları yönetim kurulunda görevlendirmeleri de tamamlayan Akın Yılmaz, bundan sonra çalmalarını hızlandıracaklarını belirtti. Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Akın Yılmaz İYİ Parti’de birliği sağlayacaklarını vurguladı. Çorlu’da ve Türkiye’de İYİ Parti’nin 1. parti olması için ellerinden gelen bütün gayretle çalışacaklarını belirten Akın Yılmaz, “Bütün kurullarımızı oluşturduk, artık İYİ Parti’nin Çorlu’da ve tüm Türkiye’de 1’inci parti olması için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bugün yönetim kurulunu tanıtmak için buradayız. Sahaya indiğimizde basın mensuplarımızla birlikte hareket edeceğiz” dedi.

O ESKİ DÖNEMDEKİ HASTA RUHU ÇÖZECEĞİM

İki adayın yarıştığı İYİ Parti seçimlerinden sonra küskünlük dargınlık olup olmadığının sorulduğu Akın Yılmaz soruya cevap verdi: Yılmaz, “İyi Parti Çorlu’da bir küskünlük bir ikiye bölünmüşlük yok. Biz bütün arkadaşlarımızı kucaklayacağız. Bizim partimiz herkese açık, çalışmak isteyen görev almak isteyen herkese görev veririz. Yani bizim bir kırgınlığımız bir küskünlüğümüz kimseye yok. Bizim bu partide artık o eski dönemdeki hasta ruhu çözeceğim. Yani bu kırgınlıklar, dargınlıklar bu partide olmayacak. Biz devir teslim döneminde de arkadaşlarıma bu konuları anlattım. Yani bizim bir problemimiz kimseyle yok” ifadelerini kullandı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04