TEKİRDAĞ CHP DE VOLKAN NALLAR DÖNEMİ

TEKİRDAĞ CHP DE VOLKAN NALLAR DÖNEMİ

Uzun zamandır Tekirdağ da yaptığı dik duruşlu çıkışları ve açıklamalarıyla halkın gönlünde taht kuran Volkan Nallar Tekirdağ CHP il başkanı seçildi. CHP Tekirdağ İl Başkanlığı seçimlerine tek liste ile katılan Volkan Nallar, yeni İl Başkanı oldu.Başkan Nallar; “ yol arkadaşlarım ile birlikte çok çalışacağız” dedi. Volkan Nallar’ın CHP Tekirdağ il başkanı seçilmesi partili partisiz bir çok kesimin taktirini topladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Olağanüstü İl Kongresi, Tekirdağ 100. Yıl Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi Yeni Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Önceki dönem başkanlık yapan Şener Zeynel Saygın’ın yönetimindeki İl Başkanlığının düşmesi sebebiyle düzenlenen kongrede yeni İl Başkanı Volkan Nallar oldu.  Düzenlenen kongreye Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun’un yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çorlu, Ergene, Çerkezköy, Saray, Şaköy, Muratlı, Malkara Belediye Başkanları, 6’lı Masanın İl ve İlçe Başkanları, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katılım sağladı. Divan Başkanlığını CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut’un yaptığı kongrede Geçici Kurul İl Başkanı Mehmet Nuri Saygun, faaliyet ve hesap raporlarını okudu.

HALKIN İKTİDARINI KURACAĞIZ

Kendisi ve çalışmaları hakkında bilgiler veren İl Başkanı Nallar, yaptığı açıklamada “Uzun yıllardır Cumhuriyet Halk Partisi üyesiyim. Çeşitli görevlerim oldu. Her zaman partimin içinde bulundum. Her seçimde çalışmalara katıldım. Sizlerden aldığım güç ile bugün burada hayalimi gerçekleştireceğim. Hayalim Cumhuriyet Halk Partisi’ne hizmet etmek ve partimizi iktidarda görmek. Bunun için sizlere söz veriyoruz. Gece gündüz, yağmur çamur demeden partimizi iktidara taşımak için yol arkadaşlarım ile birlikte çok çalışacağız. Mücadelemizde şehrin her alanında ülkemizin ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinin ışığında hareket edeceğimizi söz veriyoruz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ülkemizi hızla felakete sürükleyen doğal olarak ekonomide iflasa, iç ve dış politikada itibarsızlaşmaya, kamu kurum ve kadrolarında çürümeye, yoksulluğa, eşitsizliğe, haksızlığa, kadına şiddete dur demek için millet ittifakımızın değerli ortakları ile tüm gücümüzle çalışmaya söz veriyoruz. Bugünden itibaren ve bundan sonraki süreçlerde partimizin ailemizin tüm üyeleri ile birlikte el ele, kol kola birlikte omuz omuza çalışmaya hazırız. Saray’dan Şarköy’e tüm halkımız ile kucaklaşacağız. Onların dertlerini dinleyip Genel Merkezimizin politikalarını anlatarak halkın iktidarını kuracağız.”dedi.

HALKIN ELİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Nallar, açıklamalarının sonunda ise “Bu göreve talip olurken önce partili yol arkadaşlarımıza esnafımıza çiftçimize emeklimize asgari ücretle geçinemeyenlere öğrencilere kısacası herkese söz verdik. Onların elini bir an olsun bırakmayacağız. Tek derdimiz var o da memleketimizin barış ve refah içerisinde olması. Haydi, arkadaşlar başlıyoruz. Başlıyoruz, başlıyoruz. Allah yolumuzu açık etsin.”diye konuştu.

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

CHP Tekirdağ İl Başkanı Volkan Nallar’ın listesinde ise yer alan isimler Hüseyin Can Akay, Halil Akın, Hasan Aydık, Huriye Bayram, Hasan Bulut, Engin Camcı, Oğuz Çakmak, Hülya Çetin, Cemal Çiçek, Özcan Duğan, Ünal Durgut, Mustafa Can Ekiciler, Oğuz Genç, Levent Gündoğdu, Şafak Güneş, Mehmet Ali Işıkgör, Özlem Kaplan, Şerafettin Karbuz, Anıl Kardaş, Murat Emre Kervancılar, Telat Keskin, Sami Can Kiremitçi, Ali İhsan Onur, Nazlı Özden, Emin Özen, Birol Öztürk, Ali Özyürek, Abdül Taşyasan, Mehmet Uslu, Emin Benan Utku, Ali Selim Venklioğlu, Mustafa Yalçın, Bilal Yılmaz, Can Yılmaz, Volkan Yüksel ve Uğur Yüksel yer aldı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00