KAPIMIZ BU TÜR KİŞİLERE KAPALIDIR

KAPIMIZ BU TÜR KİŞİLERE KAPALIDIR

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Ali Kuluptakan, son günlerde gündem olan ittifaklar konusunda çok net ve açık mesajlar vererek; “Teröre ve teröristlerle arasına mesafe koymayan terörü lanetlemeyen  her kim olursa olsun partimizin kapısı da bu tür kişi,fikir ve düşüncelere kapalıdır” sözleriyle siyasi menfaatleri için terör yandaşlarıyla yan yana gelenlere önemli mesaj verdi.

Memleket partisi  Tekirdağ il başkanı Ali Kuluptakan ergene ilçe teşkilatında yeni görev dağılımı ile ve parti binasını yeniden ergenelilerin hizmetine kazandırmak için her türlü gayret ve hizmeti vermeye devam edeceklerini açıkladı.

İLK YEREL SEÇİMLERDE GÜÇLÜ KADROLARLA GELİYORUZ

Memleket partisi  Tekirdağ il başkanı Ali Kuluptakan, Ergene ilçe teşkilatının Kayyum heyetini de açıklayarak, Ergene siyasetinde, özellikle yerel seçimlerde çok güçlü isimlerle çıkacaklarının sinyalini verdi. Başkan Kuluptakan yaptığı açıklamada; “Ergene ilçe başkanlığımız yeni yerinde hizmet vermeye devam edecektir.partililer partisine yeni bir yer kazandırmanın mücadelesini vermiş ve kendi imkanları ile ergenede parti binamız  yeni yerinde partililerin desteği ile kendi imkanları ile parti binasını faaliyete geçirdiler.Partilerde kişiler bu gün vardır yarın yoktur aslolan partidir.parti ve koltuk boş kalmaz yeni neferlerle her daim yoluna devam eder.Ergenede memleket partisi önümüzdeki seçimlerde ergenelilerin hizmetine aday olup halka hizmet memlekete hizmet şiarı ile çalışacaktır.Memleket partisi ülküsü ne sağdan ne soldan Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin yolundan izinden Atatürk’ümüzün devrimlerinin peşinden gidenlerin partisidir.Teröre ve teröristlerle arasına mesafe koymayan terörü lanetlemeyen  her kim olursa olsun partimizin kapısı da bu tür kişi,fikir ve düşüncelere kapalıdır.Her şey memleket için” dedi.

Başkan Kuluptakan açıklamalarının son bölümünde Memleket Partisi Ergene İlçesi Kayyum heyetini açıkladı. Ergene İlçe kayyum heyeti şu isimlerden oluşuyor. Başkan. Levent Filiz. Yönetim kurulu. Pınar Durak. Güldeniz Mete. Barış Köse. Cemal Baykal.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04