GELECEK SEÇİMLER İÇİN DEĞİL GELECEK NESİLLERİ İÇİN

GELECEK SEÇİMLER İÇİN DEĞİL GELECEK NESİLLERİ İÇİN

Ak parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan gündeme dair bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan Ankara temaslarından İl Gençlik Kolları Başkanının istifasına kadar bir çok konuda soruları yanıtlayarak; Bizler sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz” dedi.

 

Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen 157. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı için Ankara’ya giden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Sayın Mestan Özcan, Ankara’dan döner dönmez Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş’u Tekirdağ’da ağırladı.

 

MESTAN ÖZCAN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

 

Mestan Özcan’ın ifadeleri şöyle; “Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’u şehrimizde ağırladık. Sayın Bakanımız ile Valilik ziyaretinin ardından İl Başkanlığımızda teşkilatımızla bir araya geldik. Teşkilatımızdaki değerli tecrübe paylaşımı için Sayın Bakanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımız daha sonra Esnaf Odaları Birlik Başkanlığında başkanlarımızı dinledi, taleplerini aldı. Sayın Bakanımızın sorunların ve taleplerin birçoğunu hemen orada müdahil olarak çözme gayreti her türlü takdirin üzerindeydi. Son olarak da Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretimiz oldu. Burada Oda Başkanımız Sayın Cengiz Günay’ın ev sahipliğinde iş insanlarımızın sorunlarını çözme noktasındaki gayretleri tüm katılımcıları memnun etti. Sayın Bakanımız özellikle ihracat konulu talepleri ve enerji maliyetleriyle alakalı verdiği bilgiler gelecek için iş adamlarımızı müthiş derecede umutlandırdı.

 

ANKARA TEMASLARIMDAN DA BAHSEDEN MESTAN ÖZCAN ŞÖYLE DEVAM ETTİ

“Hafta başı Ankara’daydık. Şehrimizin bazı sorun ve problemlerini Ak Parti Genel Merkezimizde Genel Başkan Yardımcılarımızla ettik. Ayrıca bu konularla alakalı hazırladığımız raporu Sayın Cumhurbaşkanımıza bizzat teslim ettim. Raporda sanayiden tarıma, çevreden esnaf taleplerine farklı konular vardı. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızı Tekirdağ’a da davet ettim. Özellikle ayçiçeği üreticileri için uzun zamandır hep aynı rakamda olan Ayçiçeği destekleme rakamı için sahadan edindiğim beklentiyi ev çiftçilerimize mazot desteği konusundaki beklenti ve taleplerimizi direkt olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettim. Bu çağrımıza Sayın Cumhurbaşkanımız karşılık verdi ve Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Sayın Hasan Doğan’a, Tarım Bakanımız Sayın Vahit Kirişçi’yi araması ve bu teklifi değerlendirmesi talimatını verdiler. Bu durum bizleri oldukça sevindirdi. Sayın Bakanımız da en kısa sürede meseleyi çözeceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle ulaşılabilir bir Cumhurbaşkanı ve hızlı iletişim kurabilme kabiliyeti kazanan Türkiye’de artık geleceğe güvenle bakabiliyoruz” dedi.

 

UMUT TANRINIAN İSTİFASINI DEĞERLENDİRDİ

İstifa eden Ak Parti Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Umut Tanrınıan ile alakalı sorumuza Mestan Özcan; “Umut kardeşimiz bir süredir işlerinin yoğunluğu nedeniyle pek vakit ayıramıyordu. Müsaade istedi ve hemen genel merkezle irtibata geçildi. Yapılan mülakatlar ve temayül yoklamalarının ardından yedi aday Ankara’ya davet edildi. Bu isimlerin hepsi genç, pırıl pırıl ve gelecek vaat eden bizim çocuklarımız. Aralarından Gökcan Yüksel sıyrılarak İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı. Değerli kardeşimi buradan bir kez daha tebrik ediyorum. Geçmişte bu görevde alın teri ve akıl teri harcamış tüm başkanlarıma şükranlarımı sunuyorum. Aday kardeşlerime cesaretleri nedeniyle ayrıca teşekkür ediyorum. Gökcan kardeşimiz zor bir dönemde bu görevi üstlenmiş oluyor. Ancak yükünü hafifletecek güçlü bir il teşkilatı var. Gençleri kucaklayacağımız, dinleyeceğimiz ve onlarla gelecek ideallerini paylaşacağımız bir döneme giriyoruz. Kapımız açık. Onlara alternatif oluşturmak ve umut aşılamak boynumuzun borcu. Umuyorum ki Gökcan kardeşimin ekibinde yer almak isteyen, itibarlı genç kardeşlerimiz de hemen bizlerle irtibata geçeceklerdir. Güzel bir ekip ile 2023 seçimlerinde sahada birlikte çalışacak ve güzel bir başarı hikayesi yazacağız” sözlerine yer verdi.

ADALET BAKANI BOZDAĞ’I ZİYARET ETTİ

 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a yaptıkları ziyareti sorduğumuzda İl Başkanı Mestan Özcan şunları söyledi; “Önce Adalet Bakan Yardımcımız Sayın Yakup Moğul’u ziyaret ettik. Bu toplantıda şehrimizin adalet saraylarıyla alakalı eksikliklerini istişare ettik. Özellikle bazı ilçelerde yaşanan sıkıntıları paylaştık. Değerli Bakan Yardımcımız özellikle Malkara’daki fiziki şartlar ile alakalı sunumumuzdan sonra Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ın da bunu bilmesi gerekir diyerek bizler için Sayın Bakanımızdan randevu aldı. Bir gün sonra bizi misafir eden ve taleplerimizi dinleyen Sayın Bekir Bozdağ Bakanımıza samimiyetleri ve destekleri için şükranlarımızı sunuyorum. Muratlı, Malkara, Kapaklı ve Hayrabolu’daki adalet saraylarımızla alakalı taleplerimizi ilettiğimiz ve yeni açılacak Süleymanpaşa Bölge Mahkemeleri için yer kiralama talebimizin hangi aşamada olduğunu konuştuğumuz Sayın Bakanımız hemen orada kurulacak yeni mahkemelerin yer talebini imzalayarak fiiliyata da geçirmiş oldu. Rabbim hayırlı eylesin. Şehrimiz büyüyor gelişiyor. Bu yeni kurum da bize değer katacak. Bu vesileyle bölge mahkemelerinin şehrimize kurulmasında emeği geçen başta TBMM Başkanımız Sayın Mustafa Şentop olmak üzere, Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’a, Bakan Yardımcımız Sayın Yakup Moğul’a, Milletvekillerimiz Sayın Mustafa Yel ve Sayın Çiğdem Koncagül’e Teşekkür ediyorum.

 

Ardından Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet M. Kasapoğlu’nu ziyaret ettik. İlçelerimiz ile ilgili taleplerimizi ilettik. Sayın Bakanımıza ilgisinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Güçlü Türkiye’nin potansiyeli büyük şehri Tekirdağ olacak. Bu anlamda bizler de üzerimize düşenin de fazlasını yapacak ve tüm çocuklarımızın geleceği için canla başla çalışacağız inşallah” sözlerine yer verdi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00