ÇIKMAYAN CANDAN UMUT KESİLMEZ

ÇIKMAYAN CANDAN UMUT KESİLMEZ

TFF 2. ligde Tekirdağ ilini profesyonel takımlar bazında temsil eden tek takım olan Ergene Velimeşe spor tarihi anlarından birini yaşadı. Kümede kalma yolunda hayati önem taşıyan maçta Bodrum sporu 2-0 la geçen ev sahibi ekibin oyuncuları ve teknik kadrosu taraftara “Çıkmayan candan umut kesilmez. Son düdüğe kadar bu takımı ligde tutmak için çabalayacağız. Bize inanın güvenin, destek olun” mesajını verdiler.

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor ligin 22. Haftasında oynanması gereken ancak yurt genelindeki elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelenen maçta Ergene Velimeşespor Bodrumspor’u önce Mahmut Emir’in adrese teslim ortasına kafayla vuran kaptan Fatih’in, ardından da golcü oyuncusu Yakup Alkan’ın yaklaşık 35 metreden kaydettiği muhteşem golle 2 – 0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.
Ergene Velimeşespor’un Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda Bodrumspor’u konuk etti. Hakem Reşat Onur Coşkunses’in son derece kötü bir yönetim gösterdiği maçın yaklaşık 40 dakikasını bir kişi eksik oynamasına rağmen Ergene Velimeşespor Bodrumspr takımını 2 – 0 mağlup ederek hanesine 3 puan daha yazdırdı.

Reşat Onur Coşkunses, Serdar Soydan ve İbrahim Ethem Potuk hakem üçlüsünün görev aldığı maça kontrollü başlayan ve denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen ilk bölümün ardından oyuna ağırlığını koyan Ergene Velimeşespor’da orta alanda aldığı topu sol taraftan bindirme yapan Mahmut’un önüne bırakan kaptan Fatih Dilek ceza sahasına koşusunu sürdürdü ve sol kanattan adrese teslim yapılan ortaya düzgün bir kafa vuruşu ile 26. dakikada topu filelere göndererek takımını 1 – 0 öne geçirdi. Bu golden 5 dakika sonra kendi yarı sahasında Emre Can Atila ile topu kazanan Ergene Velimeşespor’da bu oyuncunun rakip yarı alana gönderdiği uzun topu Yakup Alkan aldı. Önce rakiplerinden topu kurtaran ardından da kaleye bakan Yakup yaklaşık 35 metreden kaleye adeta bir füze gönderdi ve Ergene Velimeşespor karşılaşmada 2 – 0 öne geçti.

İlk yarısı bu skorla tamamlanan maçın ikinci yarısına ise Ergene Velimeşepor rakibi karşısındaki direnci ile hakem Reşat Onur Coşkunses’in tartışmalı düdükleri damga vurdu.
İkinci yarının 10. maçın 55. dakikasında ceza sahası yan çizgisi ile taç çizgisi arasında yaşanan ve faul olup olmadığı tartışılan pozisyonda önce faul düdüğünü çalan ardından Mahmut Boz’u doğrudan kırmızı kartla oyun dışına gönderen maçın hakemi Reşat Onur Coşkunses bu pozisyondan yaklaşık 15 dakika sonra yine tartışmalı bir pozisyonda düdüğünü tereddütsüz bir şekilde çalarak penaltı noktasına koştu.

Kaleci Kurtuluş Penaltı Kurtardı!

Berk İsmail Ünsal’ın kullandığı penaltıda gole izin vermeyen Ergene Velimeşespor kalecisi Kurtuluş Yurt kalan dakikalarda da kalesinde adeta devleşerek rakibine gol imkanı tanımadı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Ergene Velimeşespor Bodrumspor’u 2 – 0 yenerek Adıyaman FK maçının ardından Bodrumspor maçını da kalesinde gol görmeden tamamladı ve 3 puanın sahibi olan taraf oldu. Bu sonuçla puanını 24’e çıkaran Ergene Velimeşespor hafta sonunda ise 13 Mart 2022 Pazar günü yine Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda bu kez Afjet Afyonspor takımını konuk edecek.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04