BİR KÜREK VE ELE ARABAMIZ BİLE YOKTU

BİR KÜREK VE ELE ARABAMIZ BİLE YOKTU

Ergene Belediyesi  tarafından Marmaracık Mahallesine yaptırılan Göl Restaurant ve Düğün Salonu açılışında Belediye Başkanı Rasim Yüksel; “Göreve geldiğimizde Ergene Belediyesinin bir el arabası ve küreği dahi yoktu. Bu gün ilçeyi ve mahallelerimizi ne hale getirdiğimiz ortada.  6 Ayda 6 büyük açılış kapsamında her ay yeni bir projemizin açılışını yapacağız” dedi.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan sonrasında ise Ergene Belediyesi’ne devredilen Göl Restaurant ve Düğün Salonu Ergene Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği 14 Şubat Toplu Nikah Töreni ile beraber açıldı.

 

Açılış töreninde konuşan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Bugün tarihi bir günde böyle güzel bir açılışta sizlerle beraber olmaktan son derece mutluyuz. Bu tesisin açılışını hep beraber yapmanın onurunu, gururunu yaşıyoruz. Ergene günden güne büyüyor, gelişiyor, güzel projeleri hayata geçirmenin haklı gururunu bizler de sizlerle yaşıyoruz” dedi.

 

“Tarihi Projelere İmza Atmaya Devam Ediyoruz”

 

Biliyorsunuz 10 Ocak’ta tarihi bir projeyi Ergene’mizde yine Marmaracık Mahallemizde hayata geçirmiştik diyen Başkan Yüksel, “Atatürk Evi’ni açtık ve tüm vatandaşların hizmetine sunduk ve akabinde yine böyle bir tamamlayıcı göl restaurantı Marmaracık bölgemizde açmanın tekrar gururunu sizlerle paylaşıyorum. Ergene Belediyesi her mahallede iddialı projelerle hizmete doymuyor. Yine Esenler Mahallemizde biliyorsunuz güzel bir düğün salonunu 23 Nisan’da açacağız. Yine Sağlık Mahallemizde tarihi bir projeyi gelecek nesillere bırakacağız. Kurtuluş Savaşımıza damgasını vuran Seyit Onbaşı’nın parkını kütüphanesini 18 Mart’ta açmanın onurunu sizlerle beraber paylaşacağız. Vakıflar Mahallemizde tarihi bir proje yaptık, gençlerimizin hizmetine sunduk. Allah’ın izniyle 19 Mayıs’ta gençliğimizin hizmetine armağan ettiğimiz Vakıflar Spor Kompleksini hep beraber sizlerle birlikte açacağız” diye konuştu.

 

Rasim Yüksel: Sıfırdan Bir Belediye İnşa Ettik!

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ayrıca, “Her zaman söylediğim bir şey var. Ergene Belediyesi’ni devraldığımız gün bir el arabası bir küreği olmayan bir belediyeydi. Sıfırdan bir ilçeyi bizler meclis üyeleri ile beraber inşaa ettik ve bugünlere getirdik. 6 ayda 6 büyük açılış kapsamında her ay yeni bir projemizin açılışını yapacağız. Ancak projelerimiz 6 ayla sınırlı değil. Biliyorsunuz yine Velimeşe Mahallemizde güzel bir göleti açtık vatandaşlarımız kullanıyor. Bu günde sevgi gününde çiftleri evlendirdiğimiz günde göl restoranımızı ve düğün salonumuzu açıyoruz. Bununla ilgili olarak başta büyükşehir belediye başkanımıza, daire başkanlarımıza, Ergene belediyesi başkan yardımcılarımıza, tüm meclis üyelerimize, emeği geçen mesai arkadaşlarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Çünkü burada herkesin büyük emekleri var” şeklinde konuştu.

 

Ergene Belediyesi’ni İzlemeye Devam Edin!

 

Bu birinci aşama, ikinci aşamada göleti düzenleyeceğiz diyen Başkan Yüksel,”Allah’ın izniyle ne söz verdiysek bir bir hayata geçirmenin haklı gururunu sizlerle beraber yaşayacağız. Ergene Belediyesi’ni izlemeye devam edin. Ben her zaman sizlerle beraber oldum, olmaya da devam ediyorum. Ergene Belediyesi biliyorsunuz sosyal bir belediye. Sporda sağlıkta, her alanda öncü olan bir belediye. Covid döneminden bugüne kadar yaşlılarımıza ve hastalarımıza sıcak yemek imkanı sunuyoruz, sunmaya da devam ediyoruz. Yine bugüne kadar 5 bin hastamızı aldık, tedavisini yaptırdık, tedavisini yaptırmaya devam ediyoruz. Evden alıyoruz, tedavisini yaptırıyoruz ve evine bırakıyoruz. Bu eserlerde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma, başkan yardımcılarıma huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yeni evlenecek olan çiftlerimize de bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Ergene Belediyesi olarak toplu nikah törenin de geleneksel hale getirdik. İnşallah sünnet şölenini de bu yaz yapmayı planlıyoruz. Tüm katılımcılarımıza ilçe yöneticilerimize, muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sevgilerimiz azalmasın, sevgilerimiz çoğalsın” dedi.

 

Marmaracık Göl Restaurant’ın açılışına TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Candan Yüceer, CHP Tekirdağ İl Başkanı Zeynel Şener Saygın, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu, İyi Parti Ergene İlçe Başkanı Sadi Ersöz, Gelecek Partisi Ergene İlçe Başkanı Mustafa Eser, Ergene Belediye Başkan Yardımcıları, Ergene Belediyesi meclis üyeleri, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Sedat Tekneci, Ergene Kent Konseyi Başkanı Ercüment Tuncay, Ergene Muhtarlar Derneği Başkanı Turgut Şentürk, Çorlu Belediyesi geçmiş dönem belediye başkanı Ünal Baysan ve muhtarlar, siyasi partilerin kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile basın mensupları ve vatandaşlar katıldılar.

 

Protokol üyelerince açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından 14 Şubat Sevgililer Günü vesilesi ile Ergene Belediyesi’nce geleneksel hale getirilen toplu nikah töreni gerçekleştirilerek hayatlarını birleştiren 8 çiftin nikahı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel tarafından kıyıldı. Çiftlerin nikah şahitliklerini ise protokol üyeleri yaptı.

 

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04