ERGENE PINARSPOR SÜPER AMATÖR DE

ERGENE PINARSPOR SÜPER AMATÖR DE

Tekirdağ 1. Amatör Küme’de normal sezonu gruplarında şampiyon olarak tamamlayan Ergene temsilcileri Tekirdağ Süper Amatör Küme’ye yükselebilmek için play-off müsabakalarında ter döktü.

Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumu’nda oynanan baraj müsabakalarının ilkinde Tekirdağ 1. Amatör Küme A Grubu şampiyonu Kazanderespor ile C grubunu şampiyon olarak tamamlayan Ergene temsilcisi Kırkgöz Gençlikspor takımları karşı karşıya geldi. İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1 – 1’lik eşitlikle 90 dakikası ise Kazanderespor takımının uzatma anlarında serbest vuruştan kaydettiği golle 2 – 2’lik eşitlikle sona eren maçın uzatma bölümünde de eşitlik bozulmayınca penaltı atışlarına geçildi.

İki takımın da kullandığı 5’er penaltı atışından da 4 – 4’lük eşitlik çıkınca bu kez seri penaltı atışlarına geçildi. Şampiyonluk şansının 3 kez el değiştirdiği ve toplamda 14’er penaltının kullanıldığı maçta Kazanderespor penaltı atışları sonucu kazanan takım oldu ve adını Tekirdağ Süper Amatör Küme’ye yazdıran ilk takım oldu.

Günün ikinci maçında ise Tekirdağ 1. Amatör Küme B Grubu şampiyonu Kumbağspor ile Tekirdağ 1. Amatör Küme’de D Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayan Ergene temsilcisi Ergene Pınarspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmada çok sayıda gol fırsatından yararlanamayan Ergene temsilcisi Ergene Pınarspor maçın uzatma anlarında Tansel’in ayağından bulduğu golle 1 – 0 öne geçti. Kalan bölümde başka gol olmayınca Ergene temsilcisi Ergene Pınarspor Tekirdağ Süper Amatör Küme’ye yükselen ikinci takım oldu.

İlk günün kaybedenleri Ergene Kırkgöz Gençlikspor ile Kumbağspor hafta sonu bir kez daha karşı karşıya gelecek kazanan takım Kazanderespor ve Ergene Pınarspor’un ardından Tekirdağ Süper Amatör Ligi’ne yükselecek ikinci takım olacak. Kaybeden takım ise gelecek sezon yeniden Tekirdağ 1. Amatör Küme’de yer alacak.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00