MURAT TURNA’DAN ÖRNEK ALINACAK ŞEFFAFLIK

MURAT TURNA’DAN ÖRNEK ALINACAK ŞEFFAFLIK

 

Çorlu Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, son yıllarda Çorlu’da görülmüş en büyük şeffaflık örneğine imza atarak büyük taktir topladı. Gazetemizin talebi üzerine açıklama yapan başkan Turna son bir yıl içerisinde Odaya yeni kayıt yaptıran esnaf sayısını ve Basın giderini açıkladı.

 

Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna, 2020 ve 2021 yılında Odaya  1035 Yeni kayıt yapıldığını,  506 Esnafın da  Oda üyeliği Sonlandığını açıkladı. Başkan Turna Bir yıllık Odanın Basın ve ilan giderleri konusunda da şu açıklamayı yaptı; “ Odamızın 2020 ve 2021 yılı Basın- İlan gideri KDV dahil 10.662 TL dir” dedi.

 

Aynı Hassasiyeti Diğer Odalardan Bekliyoruz!

 

Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Murat Turna’nın gösterdiği hassasiyeti Çorlu’da bulunan diğer meslek Odaları Başkanlarından da bekliyoruz. Bir çok Oda bu konuları açıklamak istemediği taktirde soruyoruz hangi kirli pazarlıkları ve kirli defterleri örtbas ediyorsunuz da üyenin alın teri ile dönen Odanın harcamalarını kamuoyundan gizliyorsunuz. Başkan Turna’nın yaptığı açıklamanın ve şeffaflığın aynısını Çorlu da bulunan tüm Odalardan bekliyoruz. Yıllarca esnafın sırtında duran ve Odalara resmen çökmüş vaziyette olan Başkanlar acaba şeffaf bir davranış sergileyip aynı açıklamayı yaparlar mı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04