BANA GÖREV VERİLİRSE KAÇMAM

BANA GÖREV VERİLİRSE KAÇMAM

Çorlu da siyasette uzun yıllardır aktif görevler yapan, Toyota Köşkdere Plaza yönetim kurulu başkanı Nuri Köşkdere,  5 yıldır geleneksel olarak düzenledikleri yılbaşı kutlama etkinliğinde önemli açıklamalar yaptı. Bölge siyasetinde uzun yıllar aktif olan Köşkdere; “Bize görev verilirse kaçmayız. Uzun yılardır bölge siyasetindeyim. İçinde bulunduğumuz siyasi, ortamda bana bir görev verilirse bundan kaçmam” dedi.

Toyota Köşkdere Plaza çalışanları ve müşterileri ile beraber 2022 yılını düzenledikleri parti ile coşkulu bir şekilde karşıladı. 2022 yılının ilk haftasında Toyota Köşkdere Plaza, çalışanları ve müşterileri ile beraber karşıladı. Gerçekleşen etkinlik ile ilgili açıklamalarda bulunan Nuri Köşkdere, “Yaklaşık 5 yıldır geleneksel hale gelen yılbaşı kutlamamızı arkadaşlarımız ile beraber yapıyoruz. Bunu da çalışanlarımız ve müşterilerimizin katılımı ile gerçekleştiriyoruz. Bu sayede de geçmiş yılın yorgunluğunu hep birlikte atıyoruz. 2021 sürprizlerle dolu bir yıldı. Çok büyük umutlarla başladık ama pandeminin etkisi ile kapanmalar oldu. Arkasından yoğun bir iş temposu ve inişli çıkışlı bir grafiğin ardından bereketli ve güzel bir yıl oldu. 2022 inşallah daha öngörülebilir, çok inişli çıkışlı olmayan bir yıl olur. İnşallah ülkemizde büyük bir birlik ve beraberlik sağlanır. Ekonomik sıkıntıları el birliği ile atlatırız. Daha mutlu bir ülke haline geliriz.”dedi.

KAMPANYALARLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Köşkdere, 2022 yılındaki kampanyalar ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yeni dönemde kampanyalar araç bulunurluluğu ile çok alakalı. Araç arzı az olursa, müşteri de çok olursa kampanya olmuyor. Araç bolluğu olur ise o zaman kampanyaları yapacağız. Şu an ne olacağı belli değil, inşallah fiyatlar yükselmez ve düşük faizli kampanyalar olur.”ifadelerini kullandı.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04