MUHARREM İNCE; BENİ BUNLAR SATTI

MUHARREM İNCE; BENİ BUNLAR SATTI

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Partisinin Çorlu İlçe Başkanlığı binasının açılışında büyük bir sırrı ifşa etti. İnce CHP lideri Kemal Kılçdaroğlu ve parti kurmaylarını sert sözlerle eleştirerek; Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde beni bunlar sattı. Her sandığa görevli koyduk dediler. Ben seçimlerden sonra YSK ya yazı yazdım gelen cevap vahim. 12825 sandığa görevli koymamışlar. Yani 4 Milyon oy boşa gitmiş. Beni bunlar sırtımdan hançerledi. Şimdi neden ayrılıp parti kurduğumu anladınız mı. 3.5 yıldır hep sustum, sabrettim” dedi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP den neden ayrılıp parti kurduğu için kendisini sert sözlerle eleştirenlere de cevap olarak; “Ben 3.5 yıldır susuyorum. Bana kızan darılanlara şimdi soruyorum. Beni anladınız mı neden bunlardan ayrılıp ayrı bir parti kurduğumu. 25 Ağustos da CHP seçim değerlendirme toplantısı yapıyor. Beni davet etmiyor. Cumhurbaşkanı adayı olan, seçime giren benim. Bunlar neyin peşindeler. Beni bunlar sırtımdan hançerlediler. Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhuriyet tarihinde görünmemiş bir alışma sergiledim. 75 İlde 107 miting yaptım.Sandık ve diğer konuları CHP yönetimine bıraktım. Ne yaptıkları ortada. Zonguldak ve Bartın milletvekilleri sırf beni destekledikleri için mitinglerin yapılacağı kendi illerinde listeye alınmadılar. Ben o dönem sosyal medyada sesim kısıldı, mitingleri erteleyebiliriz demek zorunda kaldım. Aslında sesim kısılmadı. CHP üst düzey yöneticileri, ellerinde hiçbir veri yokken seçimin İkinci tura kaldığını açıklaması da büyük bir palavraydı ” dedi.

Gel Bakalım Buraya Muharrem!

Memleket Partisi genel Başkanı Muharrem İnce CHP lideri Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle eleştirdiği konuşmasının devamında; “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, beni Cumhurbaşkanı adayı olarak takdim erken yaptığı büyük saygısızlığı anlatayım. Buradan sizde izlediniz. Kalabalığın içinde benim Cumhurbaşkanlığı adaylığımı açıklarken “Gel bakayım buraya Muharrem” diye hitap etmesi baştan büyük bir saygısızlıktı zaten. Sen mahalle muhtarlığı seçimlerine aza adayı seçmiyor, tanıtmıyorsun. Bu ülkeyi yönetmeye talip olmuş bir Cumhurbaşkanı adayına bu şekilde hitap ederek adaylığını açıklamak nasıl büyük bir saygısızlıktır. Şimdi anladınız m bunların ne olduğunu ve bizim bunlardan ayrıldığımızı. Taktirini sizlere Türk halkına bırakıyorum” dedi.

Bütçe Daha Meclise gelmeden Eridi!

Memleket Partisi genel Başkanı Muharrem İnce, Çorlu ilçe teşkilatının açılışında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı da eleştirerek; “Türkiye Cumhuriyeti bütçesi 205 Milyar Dolar. Mecliste bütçe görüşmeleri başlamadan önce dolar yükseldi bütçemiz 198 Milyar Dolara düştü. Cumhurbaşkanının verdiği kararlar bu ülkeyi bu hale getirmiştir. Ülkede liyakat, şeffaflık, adalet, hukuk, demokrasi kalmadı. Emekli, çalışan, çiftçi, toplumun çok büyük bir kesimi açlık sınırına dayandı. Biz varillerin içinde <zeytin yağı veya büyük tarım ürünleri de üretelim, satalım ama en önemlisi markalaşma yolunda büyük adımlar atalım ki ürettiğimizin değeri olsun. Memleket Partisi iktidarında Türkiye hak  ettiği yere gelecektir” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

??????????
??????????
??????????

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

https://fb.watch/9SS_nbmb1h/

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04