CEM BATUHAN ER VE GÖZDE DURUSOY’UN EN MUTLU GÜNLERİ

CEM BATUHAN ER VE GÖZDE DURUSOY’UN EN MUTLU GÜNLERİ

Çorlu da uzun yıllardır yayın hayatını sürdüren Avrupa Yakası Gazetesi İmtiyaz sahibi ve Cem Matbaacılık yönetim kurulu başkanı Selahattin ve Selda Er çiftinin oğlu, gazetenin genel yayın yönetmeni Cem Batuhan Er ve Gözde Durusoy rüya gibi bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Yapılan düğün törenine İstanbul’dan ve Çorlu’dan tanınmış isimler katılırken Cem Batuhan Er ve Gözde Durusoy güzel bir düğün töreniyle dünya evine girdiler. Cem Batuhan Er ve Gözde Durusoy’ın nikâhını Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt kıydı. Cem Batuhan Er’in nikâh şahitliğini de Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptı.
Düğün törenine katılanları kapıda karşılayan Selda ve Selahattin Er ile Yasemin ve Mansur Durusoy çiftleri misafirlere hoş geldiniz dedi. Düğün törenine geçen misafirler düğünde gönüllerince eğlendi. Cem Batuhan Er ve Gözde Durusoy nikah töreninin ardından gecenin geç vakitlerine kadar doyasıya eğlendiler. Trakya Gündem Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04