VEGA HOSPİTAL DAN YENİ BİR BAŞLANGIÇ

VEGA HOSPİTAL DAN YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Çorlu’da sağlık alanında hizmet veren Özel Çorlu Vega Hospital, ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Sağ, hastane işletmesini devraldığından bu yana büyük değişikliklerin olduğu ifade edildi.
Çorlu’da sağlık alanında dev yatırımlara imza atan Vega Hospital, kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi. Düzenlenen kahvaltı programında hastanenin yaptığı çalışmaları anlatan Satın alma Müdürü Aslı Alpak, “Değerli Basın mensubu arkadaşlarımız davetimize icabet ettiğiniz için öncelikle her birinize ayrı ayrı teşekkür ederiz. 2017 yılından itibaren hastanemizin Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Sağ, hastane işletmesini devraldığından bu yana hastanenin gerek hizmet kalitesinin arttırılması konusunda gerek fiziki yapısının revizesinde gerekse tıbbi teçhizat cihaz grubunu güncelleyip üst teknolojiye erişmesi konularında çalışmalar gerçekleştirdi. Bunun yanı sıra doktor ve akademik kadromuzu da genişlettik. Bu çalışmalar gerçekleşirken siz değerli basın mensupları ile bir araya gelmek için yeterli zaman fırsatı bulunamadı veya ilgili yetkili arkadaşlarımızla iletişimsizlik oldu. Bugün burada geçmişi telafi edip üzerine bir çizgi çekip tüm iletişimsizlikleri bir kenara bırakarak bundan sonra Murat Bey ve benimle iletişim halinde olabileceğiniz güzel çalışmalara imza atacağız. En önemli yayın organlarının başında gelen siz basın mensupları ile bugün itibariyle sağlık konusu başta olmak üzere sosyal sorumluluk projelerinde de birlikte olacağımız güzel günlerin başlangıcı hepimiz için hayırlı olsun” dedi.
BASIN MENSUPLARINA CHECK UP VE İNDİRİM
Basın toplantısının sonunda Alpak, ilçede görev yapan tüm basın mensupları ve ailelerinin de faydalanacağı indirim protokolü uyguladıklarını belirterek bir de check up hediye ettiklerini söyledi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04