HAYIRLI EVLAT ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN  ANNESİNİ MİLYONER YAPTI

HAYIRLI EVLAT ASGARİ ÜCRETLE ÇALIŞAN ANNESİNİ MİLYONER YAPTI

Günümüz şartlarında, maddi durumu çok iyi olan bir çok kişi Anne ve babasına bakmak yerine huzur evlerine terk ederken, Çorlu Belediyesinden 2014 yılından bu güne kadar fahiş fiyatlarla adrese teslim işler alan, 1214 organizasyon, Kariyer Danışmanlık Ltd. Şti, Gökyıldız Ltd. Şti, Baldo Gıda Ltd, Şti, Honga Yapı Ltd, Şti, Hima Gıda ve Promosyon Ltd, Şti, Arven Gıda, Güzellik, Akademi, Ltd, Şti, Sakura İnşaat Ltd, Şti, Poynar Emlak Ltd, Şti firmalarını kurucusu ve ortağı olan G.Ö, yanında asgari ücretle çalışan Annesini milyoner yaparak, nasıl da hayırlı bir evlat olduğunu gösterdi. İşin içinde bir de Fetö bağlantısının çıkmış olması, Çorlu Belediyesi bilerek yada bilmeyerek Fetö terör örgütüne finansal destek mi sağlıyor sorularını akıllara getirdi.
G.Ö nün Annesi ve yakınları, G.Ö’nün şirketlerinde asgari ücretle çalışan normal bir personelken, menkul ve gayrimenkullerin araştırmalarımız sonucunda, G.Ö tarafından Annesi F.Ç ye ve yakın arkadaşlarına satış yaptığı araştırmalarımız sonucunda ortaya çıktı. G.Ö. asgari ücretle kendi firmasında çalışan F.Ç ye Sakura İnşaat Ltd, Şti’ ni kurdurup, Çorlu Belediyesinden doğrudan temin yoluyla yüklü miktarlarda iş aldırarak, annesine devrettiği menkul ve gayrimenkullülerin satışlarını yaparak, Antalya’da butik Oteller kurduğunun yaptığımız araştırmalar sonucunda ortaya çıktı.
G.Ö Mal mı Kaçırıyor, Devlet Zarar mı Ettiriliyor!
Yaptığımız bu araştırmalar sonuçları ortaya çıkarken, akıllarda bir çok soru işaretlerine belirmiş oldu. G.Ö bu girişimleriyle Kim ve ya kimlerden mal kaçırıyor soruları akıllara gelirken, burada Devletin zarara uğratılması söz konusu mu, eğer ki Devlet zarara uğratılıyorsa buna kim yada kimler neden göz yumdu, hala da neden göz yummaya devam ediyor.
Çorlu Belediyesi Farkında Olmadan Fetö’ye Finans Desteği mi Yapıyor!
Araştırmalarımız bizi büyük bir Fetö bağlantısına kadar götürdü. G.Ö’nün şirketlerinden birinin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Fetö üyeliğinden meslekten ihraç edilen ve Fetö bağlantısı iddialarıyla hala yargılaması devam eden önemli görevlerde bulunmuş bir eski kamu görevlisinin birinci dereceden akrabaları ile ortak şirket kurmuş olması akıllara çok büyük soru işaretleri getiriyor. Çorlu Belediyesi bu firmaya iş vermiş mi. Verdiyse ne kadarlık bir iş vermiş, Hala Belediye bu firma ile iş yapmaya devam ediyor mu. Cumhuriyet Savcılarını ve Devletin yetkili makamlarını bu konularla ilgili olarak gerekli araştırma ve incelemeleri yapmaları için, kamuoyu adına göreve davet ediyoruz.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04