TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAK DERLER BUNA

TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAMAK DERLER BUNA

Yolsuzlukları ve skandalları ile her geçen gün daha fazla gündem olan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarukurt’a kendi Belediye Meclis üyeleri bile sahip çıkmadı. Meclis toplantısından bir gün önce, Beşiktaşlılar derneği yanındaki Belediye Hizmet alanının Benzinliğe çevrileceği ve Ahmet Sarıkurt’un bizzat isteği bilgileri sızmışken, ertesi gün Meclis toplantısında CHP li üyeler dahil tüm meclis üyelerinin “Red” vermesi, “Ahmet Sarıkurt tükürdüğünü geri yaladı” yorumlarının yapılmasına neden oldu. Böylece kirli rqant ve peşkeş çekme hesapları başka bir bahara kalmış oldu.
Kararın Haziran ayı meclisine geleceğini öğrenen bir çok vatandaşın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu tepkiler ve paylaşımlar, Ahmet Sarıkurt ve avenesinin rant hesaplarını da boşa çıkartmış oldu. Hangi yandaşa neler nasıl peşkeş çekilecekti soruları hala tazeliğini korurken, mecliste alınan kararlar Ahmet Sarıkurt’a şok etkisi yaptı. Çorlu Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısında görüşülen 1231 Ada 7 No’lu parsel üzerindeki Belediye Hizmet alanı olarak bulunan bölgeyi ticaret alanı olarak çevrilmek istenmesine oy birliği ile “Red” kararı verildi.
Çorlu Belediyesi Tarihinde Görülmemiş Olay!
Çorlu Belediyesi Haziran ayı Meclisi Türkiye’de eşi benzeri görülmemiş bir olaya sahne oldu. Çorlu Belediyesi tarihinde beklide görünmemiş derecede komik ve Başkan Ahmet Sarıkurt’un prestiji ve otoritesini ayaklar altına alındığı bir ortam yaşandı. Kendi meclis üyelerinin dahi tamamının “Red” oyu verdiği konu için Ahmet Sarıkurt’un pişkin bir şeklide davranarak, Ak Partili meclis üyeleri ve gazetecilerin, Başkana sebebini sormalarına rağmen “mesaj alınmıştır her halde diyerek” konuyu geçiştirmesi son derece ilgin ve komik bir durum olarak değerlendirildi. Prestiji ve otoritesi ayaklar altına alınan bir başkan olarak Çorlu Belediyesi tarihine geçen Ahmet Sarıkurt’un meşruiyeti de tartışılmaya başlarken, kendi belediye meclis üyelerinin dahi güvenmediği bir başkana Çorlu halkı nasıl güvenecek” yorumları her geçen gün artarak devam ediyor.
Gece Kurtlarla Sürüye Dalıp, Sabah Çobanla Ağlamak Gibi Oldu!
Şehir içinde kalan ve halkın Park yapılmasını istediği araziyi, Ahmet Sarıkurt’un ısrarla konuyu meclise taşıyarak arazinin Benzinlik yapılması için gereken düzenlemeleri yapmaya uğraşması, Ahmet Sarıkurt’un kendisi ile nasıl çeliştiğini ortaya çıkardı. Başkan Sarıkurt bir taraftan Askeriyenin boşalttığı Ağıltepe bölgesini hazineden park yapmak için tahsisini isterken,bir taraftan da şehrin tam içerisinde kalmış olan Belediye arazisini Benzinlik yapıp bir yerlere peşkeş çekmeye kalkması, birilerine Rant elde etmeleri için zemin hazırlaması “Gece Kurtlarla Sürüye Dalıp, Sabah Çobanla Ağlamak” olarak değerlendirildi.
Ahmet Sarıkurt’un TOKİ Tepkisi!
Çorlu Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı öncesi gündeme gelen 1231 Ada 7 No’lu parsel ile ilgili olarak benzin istasyonuna çevrilmesi konusu AK Parti, MHP ve CHP’li Meclis Üyelerinin oy birliği ile karar verildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Çorlu Belediyesi Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Çorlu Belediyesi yaptığı zaman ihanet ama TOKİ yaptığı zaman değil mi? Yıllardır diyorum, Çorlu’da 3,5 milyon m2 alan TOKİ’ye verildi. TOKİ’nin yaptığı imar planında gecekondu önleme bölgesine yapılan uygulamada benzin istasyonu yapılmak istenmesi doğru mu? TOKİ 3,5 milyon m2 alanı aldı da 6 tane ağaç dikti mi Çorlu’ya? Emlak Konutları dışında gecekonduyu önlemeye yönelik başka bir çalışma yaptı mı? Nasıl bize yanlış yaptınız diyorsanız, bu yanlışı yapanlara da engel olun” dedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

,

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00