ÇORLU’DA MEVSİMLİK SÜLEYMANPAŞA’DA KALICI

ÇORLU’DA MEVSİMLİK SÜLEYMANPAŞA’DA KALICI

Çorlu Belediyesi Avrupa spor kenti olmakla övünürken, daha bir tane spor tesisini bile hizmete sokamazken, Süleymanpaşa’da Cüneyt Yüksel ve ekibi, Trakya’da ilk ve tek olma özelliğine sahip olan Buz Pistini hizmete sokmaya kalkıyor. Avrupa spor kenti Çorlu’da Buz pisti anca Büyükşehir belediyesinin desteği ile geçen yıl kış ayında kısa bir süre mevsimlik olarak hizmet verebildi.
Süleymanpaşa’da yapımı tamamlanan Süleymanpaşa Buz Sporları Merkezi kısa süre içinde hizmete girecek. Süleymanpaşa Belediyesi ve Tekirdağ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile faaliyet gösterecek olan merkez Trakya’da tek olma özelliğine sahip.
Süleymanpaşa Buz Sporları Merkezi bünyesinde, buz pateni, buz hokeyi, artistik patinaj, körling gibi sporların eğitimleri verilebilecek. Süleymanpaşa’yı buz sporları merkezi haline getirecek olan tesis, yurtiçinden ve yurtdışından sporcuları ve eğitimcileri ağırlayarak, Trakya’dan genç sporcular yetişmesini sağlayacak.
YÜKSEL: KAYITLAR YAKINDA BAŞLIYOR
Süleymanpaşa Buz Sporları Merkezi’nin çok yakında hizmete gireceğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel: “Süleymanpaşa Belediyesi olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz ile birlikte çalışmalarını tamamladığımız Süleymanpaşa Buz Spor Merkezimizi çok yakında, çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunmaya hazırlanıyoruz. İl Müdürümüz Sn. Ahmet Üzgün ile birlikte açılış öncesi son hazırlıkları inceledik. Çocuklarımız ve genç kardeşlerimiz için buz sporları eğitimi kayıtlarına önümüzdeki günlerde yapacağımız duyuru ile birlikte başlayacağız. Şimdiden bölgemize ve şehrimize hayırlı olsun.” açıklamasında bulundu.
2021 yılınıGençlik ve Spor Yılı olarak ilan eden Süleymanpaşa Belediyesi, çocuk ve gençlerin sportif aktivitelere yönelmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durması, sosyal medya ve dijital bağımlılıktan kurtularak sosyalleşmeleri için yapılan spor yatırımları kapsamında 28 adet spor tesisini şehre kazandırmıştı. Ayrıca Zafer Mahallesi’nde yeni bir spor tesisi inşa edilerek şehir merkezindeki spor salonu ihtiyacı giderilmiş olacak.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00