VEREN EL ALAN ELİ GÖRMEDEN DEVAM EDİYOR

VEREN EL ALAN ELİ GÖRMEDEN DEVAM EDİYOR

Dayanışmaya ve yardımlaşmaya en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde Çerkezköy Belediyesi tarafından başlatılan Komşu Paket yardım kampanyası devam ediyor. Belediye Ekipleri, hayırseverlerin katkıları ile temin edilen erzak paketlerini ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediyor.
YARDIM KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR
Çerkezköy Belediyesi’nin Komşu Paket kampanyasının devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve ekonomik sıkıntılar nedeni ile dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerimiz sıkıntılı günler geçiriyor. Bu süreçte işsiz kalan, ekonomik sıkıntı çeken, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza, Çerkezköylü hayırsever vatandaşlarımızın yardım elinin uzanabilmesi amacı ile Çerkezköy Belediyesi olarak komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden başlattığımız Komşu Paket yardım kampanyamız sürüyor” dedi.
7 FARKLI EKİP OLUŞTURULDU
Hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ile hazırlanan ve içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu Komşu Paketlerinin Belediyemiz tarafından ihtiyaç sahibi komşularımızın evlerine ulaştırıldığını sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından oluşturulan 2’şer kişilik 7 farklı ekip, Komşu Paketlerini hızlı bir şekilde ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyor. Bu toprakların bize öğrettiği dayanışmaya ve yardımlaşmaya en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden ihtiyaç sahibi komşularımıza destek olmaya devam edebilirsiniz. Komşu Paket kampanyasına katılmak isteyen hayırsever vatandaşlarımız, komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini ziyaret ederek yardımda bulunabilirler” diye konuştu.
Belediye Başkanı Vahap Akay, “komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini ziyaret eden hayırsever vatandaşlarımız temel gıda maddelerinden oluşan 100 Türk Lirası değerindeki ‘Komşu Paketi’ satın almak için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinin banka hesaplarına IBAN numarası üzerinden Komşu Paket bağış tutarını yatırabilir. Ardından anlaşmalı olduğumuz marketin hesabına yatan tutarı gösterir banka dekontunu sisteme yükleyip Komşu Paket Bağış Formunu doldurabilirler. Sizlerin yerel market zincirlerinden satın almış olduğu erzak paketleri, gün sonunda Belediyemiz personelleri tarafından teslim alınıp, bizlere başvuran ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştırılıyor. Daha sonra Komşu Paket desteğinizin ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ulaştığı bilgisi de sizlere iletiliyor” açıklamalarında bulundu.
VEREN EL, ALAN ELİ GÖRMEYECEK
“Bizler de bu dönemde Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırsever hemşerilerimizin destekleriyle komşularımızın dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalışıyoruz” diyen Belediye Başkan Vahap Akay, “Veren elin, alan eli görmediği, komşularımızla dayanışma içinde olduğumuz bu günlerin kıymetini bilerek, sağlık, huzur ve barış içinde yaşayacağımız nice Ramazanlarda buluşmak dileğiyle tüm hayırseverlerimizi, sanayicilerimizi, esnaflarımızı Komşu Paket kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00