SON ZAMANLARIN EN GÜZEL HAREKATLARİNDEN BİRİ

SON ZAMANLARIN EN GÜZEL HAREKATLARİNDEN BİRİ

Çerkezköy Belediye başkanı Vahap Akay ve ekibinin yaptığı bu hareket son zamanların en güzel girişimlerinden biri oldu. Yapılan açıklamada; “Dayanışmaya ve yardımlaşmaya belki de en çok ihtiyacımızın olduğu bu zor günlerde komşupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden, temel gıda maddelerinden oluşan 100 TL değerindeki Komşu Paketi satın alarak, ihtiyaç sahibi komşularımıza destek olabilirsiniz” ifadelerine yer verildi.
Çerkezköy Belediyesi’nin Komşu Paket kampanyasını başlattığını açıklayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve ekonomik sıkıntılar nedeni ile dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılı günler geçirdiğini belirterek, “Bu süreçte işsiz kalan, ekonomik sıkıntı çeken, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlarımıza, Çerkezköylü hayırsever vatandaşlarımızın yardım elinin uzanabilmesi amacı ile Çerkezköy Belediyesi olarak komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden Komşu Paket uygulamasını başlattık” dedi.
KOMŞU PAKET DAYANIŞMA KAMPANYASINA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?
Hayırsever vatandaşlarımız komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini tıklayarak, ihtiyaç sahibi komşularımıza, anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinden, içerisinde temel gıda maddelerinin bulunduğu 100 TL değerindeki Komşu Paketi satın alarak, bu yardım paketlerinin ihtiyaç sahibi komşularımızın evlerine ulaşmasını sağlayabilirler” dedi.
BAŞKAN AKAY; ÖNCE İNTERNET SİTEMİZİ ZİYARET EDİN
“Bu toprakların bize öğrettiği dayanışmaya, yardımlaşmaya, belki de en çok ihtiyacımızın olduğu bu günlerde komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden ihtiyaç sahibi komşularımıza destek olabilirsiniz” diyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, Komşu Paket kampanyasına katılmak isteyen hayırsever vatandaşlarımızın ilk önce komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini ziyaret etmeleri gerektiğini belirterek şunları söyledi:
AKAY; KOMŞU PAKET SATIN ALIN
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay yardım yapmak isteyen vatandaşların nasıl komşu paket alabileceklerini de şu sözlerle açıkladı; “komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresini ziyaret eden hayırsever vatandaşlarımız temel gıda maddelerinden oluşan 100 Türk Lirası değerindeki ‘Komşu Paketi’ satın almak için anlaşmalı olduğumuz yerel market zincirlerinin banka hesaplarına IBAN numarası üzerinde Komşu Paket bağış tutarını yatırabilir. Ardından anlaşmalı olduğumuz marketin hesabına yatan tutarı gösterir banka dekontunu sisteme yükleyerek, Komşu Paket Bağış Formunu doldurabilirsiniz” dedi.
BELEDİYE GÖREVLİLERİ KOMŞU PAKETLERİ TESLİM ALIP İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞTIRACAK
Belediye Başkanı Vahap Akay, açıklamalarına şu sözlerle devam etti; “Sizlerin yerel market zincirlerinden satın almış olduğu erzak paketleri, gün sonunda Belediyemiz personelleri tarafından teslim alınıp, bizlere başvuran ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırılacak. Son olarak da Komşu Paket desteğinizin ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştığı bilgisi sizlere iletilecek” dedi.
VEREN EL, ALAN ELİ GÖRMEYECEK
Vren elin alan eli görmeyeceğini açıklayan Başkan Akay; “Bizler de bu dönemde Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırsever hemşehrilerimizin destekleriyle komşularımızın dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalışıyoruz” diyen Belediye Başkanı Vahap Akay, “Veren elin, alan eli görmediği, komşularımızla dayanışma içinde olduğumuz bu günlerin kıymetini bilerek, sağlık, huzur ve barış içinde yaşayacağımız nice Ramazanlarda buluşmak dileğiyle tüm hayırseverlerimizi, sanayicilerimizi, esnaflarımızı Komşu Paket kampanyamıza destek olmaya davet ediyorum” dedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00