KORONAYI YENEN BAŞKAN BAKIN NE YAPTI

KORONAYI YENEN BAŞKAN BAKIN NE YAPTI

Uzun bir korona virüs tedavisi gören Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, büyük önem verdiği gölet projesinde ilk nikahı kendi kıydı. Korona virüs nedeniyle bir bölümü yoğun bakım ünitesinde olmak üzere 128 gün süreyle tedavi görerek başkanlık görevinden ayrı kalan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel görevine dönmesinin ardından ilk nikahını kıydı.
Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan yeni tip korona virüs salgınında Covid-19’e yakalanarak bir bölümü hastanede yoğun bakımda olmak üzere uzun süre tedavi gören ve hastalığı yenerek yeniden görevine dönen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel göreve dönmesinin ardından ilk nikahını 15 yıllık hayalim diye nitelediği ve projesini tamamlayarak hayata geçirdiği Velimeşe Gölet Tesisleri’nde kıydı.
Gölet Projesinde İlk Nikah!
Nikah öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Yaşamda ilkler unutulmaz. Bu tesiste ilk nikahımızı ilk düğünümüzü yapıyoruz. Bunu tabii ki gençlerimiz için yaptık. Gençlerimiz rahatla düğünlerini nikahlarını, nişanlarını yapsınlar, fotoğraflarını çektirsinler, vatandaşlarımız da keyifli zamanlar geçirecekleri güzel bir tesisi açıyoruz. Bu tesisin tüm gençlerimize, evlenecek çiftlerimize tüm halkımız hayırlı olmasını diliyorum. Nikah törenine katılan herkese hoş geldiniz diyerek teşekkür ediyorum” dedi.
Fabrikalarda mesai yapan çalışanların, bölgemizde ve çevre ilçelerde ikamet edenlerin boş sürelerinde dinlenmeleri ve eğlenmelerine olanak sağlayacak, piknik yapma imkanı sunacak son derece modern ve nezih bir ortam oluşturduklarını belirten Başkan Yüksel, “Yeşil alanların piknik masalarının bulunduğu projede kafeterya ve iskeleler ile yürüyüş yolları da var. Kafeterya ve Gölet Düzenleme Projesi’nde gölet ve çevresi olmak üzere toplam 17 bin 942 metrekare alanı kapsıyor. Proje dahilinde 4bin 150 metrekare yeşil alanımız ve bu alan üzerinde piknik masalarımız da mevcut. Tüm yeşil alanı ağaçlandırarak göletin bir bölgesinde ise kayalık bahçe oluşturarak gölete su fıskiyeleri ile hareketlilik getirdik dedi.
Konuşmanın ardından Tuğçe Kırmızı ile İzzet Şahin’in nikahını kıyan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Kırmızı ve Şahin aileleri adına tüm konuklara teşekkür etti.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

DCIM100MEDIADJI_0010.JPG

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00