CHP ERGENE DE NELER OLUYOR

CHP ERGENE DE NELER OLUYOR


Uzun yıllar CHP de siyaset yapan,2014 seçimlerine seçim koordinasyon biriminin başında olan İş adamı Bora Küçükçetin, Ergene CHP ilçe teşkilatında küskünler ordusunun her geçen gün arttığını açıkladı. Ergene’de sevilen simalardan biri olan Küçükçetin; “Ben aktif siyaset de değilim. Benimle DSP de yol yürüyen arkadaşlar CHP ye geri dönmek istediğinde İlçe Başkanı ve yönetimi tarafından anti demokratik bir uygulamaya tabii tutuluyor. CHP bu zihniyetle seçim kazanıp başarı elde edemez” dedi.
Ergene de uzun yıllardır siyasetin ve Sivil toplum kuruluşlarının içerisinde aktif çalışmalarıyla bilinen iş adamı Bora Küçükçetin Ergene CHP ilçe teşkilatında anti demokratik uygulamaların yapıldığına dikkat çekerek çok önemli açıklamalarda dulundu. Küçükçetin; “Ben şu an aktif siyasetin içerisinde değilim. CHP Ergene teşkilatında bizi üzen, rahatsız eden gelişmeler var. İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu insan olarak çok sevdiğim değer verdiğim bir kişidir. Kendisinden bu konular için ısrarla randevu talep ettim. Uzun bekleyişler ve uğraşlar sonucunda kendisiyle yanımda da daha önce benimle birlikte DSP de siyaset yapmış 15 arkadaşımla CHP ilçe binasında bir araya geldik. Bir çok arkadaşımız tekrar CHP ye geri dönmek için dosyalarını verdiler. Bu dosyaların içercisinde benim her hangi bir geri dönüş dilekçem, başvurum yok. Partiye geri dönmek isteyen bir arkadaşımız Dört ay bekletildikten sonra verilen cevap gerçekten çok ilginç ve acemi bir siyaset örneği oldu” dedi.
CHP Ergene Yönetimi Anti Demokratik Uygulamalar Yapıyor!
Açıklamalarına CHP Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuholu’nun eleştirerek devam eden Bora Küçükçetin; “ Partiye geri dönüş için o gün dilekçe veren arkadaşımızı Dört ay beklettikten sonra verilen cevaba bakar mısınız. Partiden gelen cevap şu şekilde. CHP Ergene ilçe başkanlığına yapmış olduğunuz üyelik başvuruna, askı süresi içerisinde yapılan itiraz değerlendirilmiş olup, 2019 yerel seçimlerinde DSP den belediye meclis üyesi adayı olduğunuz için başvurunuz kabul edilmemiştir. Böyle acemice bir siyaset olur mu. Taktirini kamuoyuna bırakıyorum. Bu arkadaşımız CHP de önemli birisi ve çok hizmetleri olmuştur. Bu yugulamaya başka arkadaşlarda takıldı maalesef. Bir çok yerde baktığımız zaman İYİ Partiden aday olanların tekrar seçim sonrasında CHP ye geri dönüş yaptığını görebilirsiniz. CHP bu anlayışla seçim kazanamaz, başarı elde edilemez” dedi.
Başkan Nuhoğlu kendine Yakın Olanları Üye Yapıyor!
Bora Küçükçetin, yaşanan bu gelişmelerle ilgili olarak ilçe başkanı Nuh Nuhoğlu’nu aradığını belirterek, açıklamalarına şu sözlerle devam etti; “Yaşanan bu gelişmelerden sonra Nuh başkanı aradım. Kendisi haberinin ve bilgisini olmadığını, araştırıp dönüş yapacağını bildirmesine rağmen, konunun üstünden baya zaman geçti hala bana dönüş yapacak. Zamanında benimle yol yürüyüp sonra Nuh beyin yanına geçen arkadaşlar hemen sorgu sualsiz üye yapılıyor. Ben bu iki yüzlü siyasete karşıyım. Çifte standarda, anti demokratik uygulamaya karşıyım. Bu arkadaşlarımızın ne bir yüz kızartıcı suçu var, neden bir yanlışı. Ben bu çifte standart uygulanıyor anlamış değilim. Ben başta sayın CHP il başkanı Şener bey olmak üzere Tekirdağ Milletvekillerini göreve davet ediyorum. Yaşanan bu skandala lütfen gereken girişimi yapsınlar. Parti bu zihniyetle başarılı olamaz.
Nuh Bey Ak Parti den CHP ye Geçerken Ben İtiraz Etmedim!
Bora Küçükçetin açıklamalarının son bölümünde şu sözleri söyledi; “Ben 2014 seçimlerinde Seçim Koordinasyon sorumlusuydum. Kendisi de o günlerde Ak Parti Çorlu belediye meclis üyesiydi. Belediye Başkanı seçilen Rasim Yüksel ile yapılan görüşmeler sonunda kendisine Belediye başkan yardımcılığı görevi verilmiş CHP ye geçmiştir. Ben o gün asla itiraz etmedim ve partinin daha fazla güç kazanması adına kendisini CHP ye geçmesinin son derece uygun olacağı görüşümü bildirdim. Şu an ben hiçbir siyasi faaliyetim yok. CHP ye geri dönüş konusunda halkımızın ve partililerimizin teveccühü neyse ona göre kararımı veririm” dedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00