TEKİRDAĞ’IMIZIN ÇEHRESİ GÜZEL PROJELERLE DEĞİŞECEK

TEKİRDAĞ’IMIZIN ÇEHRESİ GÜZEL PROJELERLE DEĞİŞECEK

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan geçtiğimiz hafta Tekirdağ’a gelen ve devam eden projeleri inceleyen, ilçeleri de ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ziyaretini değerlendirdi. Başkan Özcan; “Tekirdağ’ımızın çehresi, güzel projeler ile dönüşecek ve değişecektir. Bu kapsamlı ve faydalı ziyaret için Sayın Bakanımız Murat Kurum’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan Bakan Murat Kurum’un ziyareti dolayısıyla yaptığı yazılı basın açıklamasında şu sözlere yer verdi; “ Şehrimize gelen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u Çorlu Havalimanımızda, Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın Çiğdem Koncagül, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz, tüm belediye başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Gençlik ve Kadın Kollarımız ile birlikte coşku içerisinde karşıladık. Sayın Bakanımızın şehrimize dair birçok planı olduğunu biliyorduk, bu ziyaretler vesilesiyle de bunları masaya yatırma fırsatı bulduk.

Sayın Bakanımızla Çorlu Millet Bahçemizin gidişatı hakkında bilgi aldıktan sonra Marmaraereğlisi’nde Belediye Başkanımız Hikmet Ata’yı ziyaret ettik. Marmaraereğlisi’nin plan ve projeleri hakkında güzel bir istişare ve bilgilendirme toplantısı sonrası şehrimize yapılması gereken icraatların üzerinde durduk.

Belediyemizdeki görüşmeler sonrası Sayın Bakanımızla birlikte Süleymanpaşa’da Eski Sanayi Sitemizi ziyaret ederek, sitenin eskimiş yapısının dönüştürüleceği sözünü aldık. Ardından Tekirdağ Valiliği ziyaretimizde Sayın Vali Aziz Yıldırım ile görüştük. Sayın Bakanımızın ilçelerimize dair sunumlar dinlediği bu ziyareti, basın açıklaması ile noktaladık.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığımızda tüm yol arkadaşlarımızla bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, burada anı defterimizi imzalayarak duygu ve düşüncelerini aktardı. Sayın Bakanımızın bu ziyareti, ben inanıyorum ki şehrimizin yarınları adına çok güzel bir dönüm noktasını ihtiva etmektedir. Tekirdağ’ımızın çehresi, güzel projeler ile dönüşecek ve değişecektir. Bu kapsamlı ve faydalı ziyaret için Sayın Bakanımız Murat Kurum’a çok teşekkür ediyorum.

Şehrimizin kalkınması için önemli bir irade koyan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan ve TBMM Başkanımız Mustafa Şentop hocamız olmak üzere, tüm Milletvekillerimize ve belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin tüm sürecinde gayretle çalışan ve bizleri yalnız bırakmayan tüm teşkilatımıza, fert fert teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00