ERKİŞ, BÜYÜKYONCALI’DA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

ERKİŞ, BÜYÜKYONCALI’DA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray Büyükyoncalı Mahallesi’nde başlatılan içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, kaldırım ve yol çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Başkan Erkiş Büyükyoncalı projesini yatırım programına alan Büyükşehir Beleidye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.
Büyükyoncalı Mahallesi, Atatürk Caddesi ve 1 Kasım Caddesi’nde kanalizasyon ve içme suyu çalışmaları ile ilgili yetkililerden bilgi almakla yetinmeyen Erkiş, emekçileri çalışma ortamlarında ziyaret etti.
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş: “Çalışmaların sonuna gelinmek üzere, kaldırım ve yol iyileştirme çalışmaları devam ediyor. İçme suyu hattı döşenmiş olup,rögarların çoğu da yenilendi. Sabırlarından ve bize olan inançlarından dolayı Büyükyoncalı halkına ve ive diyetle yatırım programına alarak bu çalışmaları gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi ve Trakya’nın Abisi Sayın Kadir Albayrak’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04