SÖZDE DEĞİL ÖZDE HAYVANSEVER BELEDİYE

SÖZDE DEĞİL ÖZDE HAYVANSEVER BELEDİYE

Süleymanpaşa’da Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve ekibi, yaptıkları çalışmalarla, özellikle Pandemi döneminde sokak hayvanlarından Martılara kadar tüm zor durumdaki hayvanlara destek çıkarak, sözde değil, özde hayvan sever bir belediye olduğunu ortaya koydu. Bir çok hayvan sever kısırlaştırma konusunda Çorlu Belediyesinden yardım beklerken, Çorlu Belediyesinin hiçbir şekilde bu taleplere cevap bile vermemesi hayvan severlerin büyük tepkilerine neden oluyor.
Korona virüsü salgınının tehdidi altında geçen 2020 yılı boyunca bir yandan salgınla mücadelede en etkin uygulamalara imza atan kurumlardan biri olarak dikkat çeken Süleymanpaşa Belediyesi, diğer yandan Gönül Belediyeciliği hizmet anlayışının örneklerini de sergilemeye devam ediyor.
İhtiyaç sahibi vatandaşların beslenmeden barınmaya, giyimden ev eşyasına kadar her türden ihtiyacına çözüm üreten Süleymanpaşa Belediyesi, sokak hayvanlarının da beslenme, barınma ve sağlıkla ilgili ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyor.
2540 CANA TIBBİ MÜDAHALE
Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Veteriner İşleri Birimine bağlı Geçici Hayvan Bakımevi bünyesinde sokak hayvanlarına kuru mama, barınak gibi hizmetler sunmanın yanı sıra 2020 yılının başından bu yana 2540 kedi ve köpeğe kısırlaştırma, kuduz aşısı, iç-dış parazit tedavisi ve cerrahi operasyon gerçekleştirildi.
200 KEDİ VE KÖPEK SAHİPLENDİRİLDİ
Süleymanpaşa sınırları içinde yaşayan tüm sokak hayvanlarına hizmet veren Geçici Bakımevinde aynı zamanda kedi ve köpek sahiplendirmesi de gerçekleştiriliyor. 2020 Ocak ayından bu yana 200’ün üzerinde kedi ve köpeğin sahiplendirildiği belirtildi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04