BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ÇORLU İLÇE BAŞKANI ÖZCİRİT OLDU

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ÇORLU İLÇE BAŞKANI ÖZCİRİT OLDU

Çorlu Alperen Ocakları Hukuk işlerinden sorumlu Ocak Başkan Yardımcısı görev yapan ve son yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisi Belediye Meclis üyesi adayı olan Avukat Selamet Özcirit, Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı’na atandı.

Atama belgesini Selamet Özcirit’e teslim eden Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan,” İlçemizde ocaklarımızdan yetişmiş olan genç kardeşimiz, genel merkezimizin takdirleriyle Çorlu İlçe başkanlığı görevine atanmıştır. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyoruz. Allah yolunu açık etsin. İnşallah güzel işleri hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

PARTİMİZE VE ÇORLU’YA HAYILI OLSUN

Büyük Birlik Partisi Çorlu İlçe Başkanı Selamet Özcirit” Görevimiz partimize ve Çorlu’ya hayırlı olsun. Yönetim Kurulu üyelerimiz ve Alperen kardeşlerim ile birlikte Büyük Birlik Partisi bayrağını daha yukarılara çekmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04