BİZİM ÖZGEN HİÇ YERİNDE DURMUYOR

BİZİM ÖZGEN HİÇ YERİNDE DURMUYOR

30 Mart 2019 yılında yapılan yerel seçimlerle göreve gelen ve siyasete uzun yıllar önce “Bizim Özgen” sloganıyla atılan Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, çalışmalarına ekibi ile birlikte devam ediyor. Belediye hizmetlerinden sportif alandaki hizmetlere kadar bir çok alanda Saray İlçesinin daha güzel yaşanır bir kent olması için çabalayan Başkan Erkiş, İlçede ki Asfalt serme işlemlerinden, Korona Virüs mücadelesine ve sportif faaliyetlerle ilgili olarak basın açıklaması yaptı.
SARAY ÇERKEZKÖY CADDESİ’NDE 1.200 TON ASFALT SERİMİ YAPILDI
Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Asfalt serimi konusunda desteğinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ederek; “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Çerkezköy Caddesi’nde 1.200 Ton BSK sıcak asfalt dökülerek yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları tamamlandı.
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak, “Fen İşleri ekiplerimiz özverili bir şekilde yol çalışmasını aralıksız sürdürüyor.2020 yılı yol yapım, bakım ve onarım programı doğrultusunda Saray İlçesi Çerkezköy Caddesi’nde 1.200 Ton sıcak asfalt dökerek yol çalışmalarımızı tamamladık. Bundan sonra da il genelinde yol çalışmalarımıza devam edeceğiz. Trakya’nın Kadir Abi’si Sayın Kadir Albayrak Başkanımıza müteşekkiriz” dedi.
SARAY BELEDİYESİ DEZENFEKSİYON ÇALIŞMALARINA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Korona virüs salgın devam ettiği şu günlerde Saray Belediyesi olarak tüm tedbirleri aldıklarını açıklayan Başkan Erkiş, resmi kurumların dezenfektan işlemlerinin de titizlikle yürütüyor. Başkan Erkiş; “Saray Belediyesi, Yeni Koronavirüs’e(COVİD-19) karşı ilçe genelinde başlattığı dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürüyor. Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı kamu kurum binalarındaki dezenfeksiyon işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda Temizlik İşleri Müdürlüğü Sağlık İşleri Birimi tarafından Vize Caddesi’nde bulunan Saray Adliye binasında dezenfeksiyon çalışması yapıldı.
Sağlık İşleri Birimi’ne bağlı özel kıyafetli ekiplerimiz; Adliye Binasındaki savcılık odalarını, duruşma salonlarını, koridorları, oturma alanlarını titizlikle ilaçladılar. Saray Belediyesi olarak; İlçemizin sağlıklı kalması için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz. Corona virüs tedbirlerimizden daha güçlü değil. Yapmamız gereken hayatımızı tedbirler doğrultusunda yeni bir düzene sokmaktır. İnşallah bu tedbirler doğrultusunda daha sağlıklı günlere kavuşacağız” dedi.
SARAY BELEDİYE SPOR İKİNCİ HAZIRLIK MAÇINI, KADIKÖY BELEDİYE SPORLA YAPTI
Sportif alanda ki çalışmalarıyla şehrin çehresini değiştiren Başkan Erkiş, Saray Belediyesi Basketbol takımı hakkında da şu bilgileri verdi; “Bu sezon TB2L’de mücadele edecek olan Saray Belediye Spor A Takımımız, Ercan Dedeoğlu koçluğunda, Kadıköy Belediye Spor’la 18.10.2020 pazar günü saat 20.00’de İBB Kadıköy 15 Temmuz Şehitleri Konferans ve Spor Salonu’nda 2.Hazırlık Maçına çıktı.
Eski meşhur basketbolcu Zaza Enden’in koçluğundaki Kadıköy Belediye Spor’la yapılan karşılaşmaya, Ercan Dedeoğlu koçluğundaki Saray Belediye spor takımımız 1 eksikle sahaya çıktı. Karşılaşma 86-85’lik bir skorla sonuçlandı.
Belediye Başkanı Özgen Erkiş; “Saray Belediyesi olarak başta; Saray Belediye Spor Başantrenör Ercan Dedeoğlu’na, Yardımcı Antrenör İskender Barış’ana, Yardımcı Antrenör Özdağ Erdoğan’a, Basketbol Şube Sorumlusu Berker Elbeli’ye, Klüp Yöneticisi Özcan Özmen’e, İstatikçi Erhan Alpkesim’e ve centilmence müsabaka sergileyen Kadıköy Belediye Spor’a teşekkür eder başarılarının devamını dileriz” dedi.
Haber: Abdurrahim Yıldırım

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Yorum yazmak için giriş yapmalısın

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
2023-07-26 16:38:10
DEVLETİ SOYANLARA ÇORLU BELEDİYESİ GÖZ YUMDU | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-10-22 18:39:12
RUHUNU ŞEYTANA SATMAMIŞ DEVLET YETKİLİLERİ ARANIYOR | Trakya Gündem Gazetesi: […] Merhaba değerli okuyucularım. Çorlu Belediyesinin yolsuzlukları, buda yetmemiş gibi,
2021-10-11 10:42:04
DEVLET DOLANDIRILIYOR DEVLETİN YETKİLİLERİ NEDEN SESSİZ | Trakya Gündem Gazetesi: […] DEVLET TRİLYONLARCA ZARAR EDERKEN YETKİLİLER NE YAPTI […]
2021-09-11 19:05:00